פאדיחות!!

KatKat89

New member
פאדיחות!!

משום מה, באותו הרגע בא לנו למות מרוב בושה, אבל אח"כ אנחנו נורא אוהבים לספר על זה לאנשים.. אז בואו נפעיל קצת את הפורום... ספרו על פאדיחות שקרו לכם:)

פאדיחה ??!!

אני אוהב לעשות מתיחות , כמו פספוסים , קיצר לפני שעה הייתי עם חברים ואמרתי לו בא נעשה קטע לחברה שלך , קיצר התקשרתי ושאלתי מה קורה כפרה ? מה איתך ? שמעתי שאין לך חבר ? קיצר שיגעתי אותה איזה 5 דקות , אחרי שהיא הייתה המומה , צעקנו בקול שצוחקים איתה וזה ההיא לא יכלה לנשום . . .וכו. . .

קראו לי הרבה ../images/Emo122.gif נספר אחת בקצרה P:

אוקיי דיברתי עם מישו שאני מכירה סתם על הקטע שורים זה דבר מעצבן וכל מיני כאלה ואז אחרי כמה זמן הוא כזה עושה לי "אממ מאמי ההורים שלי גרושים." אכלתי ת'צמייי רצחח... ואז דיברתי בטלפון עם מישו אחר וסיפרתי לו על הפםאדיחה שההוררים שלו גרושים וזה ופתאום הוא עושה לי "מאמי גם ההורים שלי גרושים" באותו רגע החלטתי אשני לא מדברת עם אנשים יותר בחיים :)

HeNoOsH

New member
חחח זו יכולה להיות שיחה ממש טובה~!

שתפו פעולה..! אין לי ממש פאדיחות אבל אני אספר על כמה דברים מצחיקים שעשיתי עם החברים.. בפסח לפני שנה אני וחברות שלי הלכנו לאיזו מסעדה והזמנו סלט וביחד עם הסלט קיבלנו מצות. כשסיימנו לאכול נשארו לנו עוד כמה ירקות אז לקחנו צלחת, שמנו בה את המצה השלמה והתחלנו לבנות פרצוף..מלפפון בתור עיניים ועיגולים של בצל מסביב לזה, עגבניות במקום הפה, פלפל במקום האף...חח קיצר הבנתם.. וככה המלצרית פינתה את השולחן כשהיא נועצת בנו מבט משונה חח [יש לזה תמונה גם] פעם אחת חברות שלי הלכנו למילאנו ולאחת מהן היה בתוך התיק חבילה של ופלים אז הן פשוט ישבו שם ואכלו את זה בלי להזמין כלום ואז יצאו אני וידיד שלי משועממים רצח אז כל פעם אנחנו מתקשרים וצוחקים על אנשים..באחת הפעמים זה הלך ככה "שלום, אנחנו מהאגודה למען תושבי סביון. אתם מעוניינים לתרום כסף לבניית בריכות בסביון? אולי לתרום מים?" כל מיני שטויות כאלה...ויש אנשים שמשתפים פעולה יש לי עוד מלא אבל אין לי כוח לכתוב.. תמשיכו לכתוב פאדיחות..כיף לקרוא את זה :]

למעלה