פאדי ידידי...לתשומת ליבך

sony121

New member
פאדי ידידי...לתשומת ליבך

נכנסים לכאן חברים,במטרה להרוס כאן "כל חלקה טובה". הרי זה היה ידוע לכל,שהגברת הנאווה alma124 נכנסה והרסה כאן מאמר שלם,ורק מתוך רוע לב,תיסכולים אהבות ואכזבות למינהם. יתרה מכך,רווחת כאן המחשבה,וכאילו כל הניקים שכאן שלי,אני מתכוונת להתחשבן עם כל אלו שמוציאים דיבתי רעה!!! לידיעתך,בך זה פוגע יותר ממני,ותיכף אני אנמק מדוע. ברגע שמנסים ליצור רושם שכל הניקים שלי,זה כאילו הפורום הזה שומם,שאין בו מבקרים,ובעקיפין שאתה פשוט נכשלת בתפקידך, ואינך מספק את "הסחורה". מיותר לציין את תוכניתך ביום שישי...לפי החשבון אז גם לצ'ט שלך כל החבר'ה ששם זו בעצם אני?... מה אני יכולה לכתוב בעת ובעונה אחת בשלושים ניקים,בצ'ט של הרדיו? מבלי קשר...באמת כל הכבוד על הרייטינג האדיר ,שיש לך ביום שישי. זה היגיוני שאני מייצגת קהל שלם? זה היגיוני לתת לך לחיות באשליות .. שיש לך מאזינים וגם מצ'וטטים.? אז כנראה שאתה מתרגם לחינם,כותב על דאלאראס לחינם,ועוד כהנה וכהנה.כי אם אתה כותב לי,אז אתה סתם מתאמץ,כי גם אני יכולה לעשות כתבות ועוד.(בעיקר שאני בוגרת מגמה לתקשורת,אצל גדעון רייכטר) אז כדאי לנהוג במשנה זהירות ופשוט,,,להפריך ולרסק את הרושם המוטעה הזה...עינך הרואות איך אני נכנסת "זקופת קומה" בניק שלי וכותבת כל העולה על רוחי. SONY121 נ.ב.אני רואה שמתעסקים כאן בגימטריה... SONY121 בגימטריה זה מידע ..וזה מה שאני תורמת כל יום, שעה שעה דקה דקה,והכל בחינם מתוך אהבה למוסיקה היוונית.

sony121

New member
*רייכטר-רייכר..

ובאותה ההזדמנות אני ממליצה להאזין,לגדעון רייכר ידידי בגלי צה"ל מהשעה שלוש. אני רק רוצה לשתף אותכם שהתוכנית היא מקסימה,גדעון רייכר הוא גאון,ואני מאזינה בשקיקה,לכל הגיגיו ופתגמיו. חבל שהוא לא מגיש את התוכנית כל יום. פעם זה יעקב אחימאיר ופעם זה אריה מלניאק אבל אני אישית נאמנה למורי ורבי גדעון רייכר.

למעלה