פאולה בג'יי לנו - קורע חובה לצפות!!

Juliann

New member
פאולה בג'יי לנו - קורע חובה לצפות!!

תעשו קליק ימני על הלינק ושמירה בשם... אל תצפו דרך האנטרנט כי זה יהרוס את הלינק לאחרים. פה צחוקים לא נורמלים הירידות שלה על סיימון והיא אומרת שהפייבוריטים שלה הם בו, ניקו, קונסי ואנואר.

נועה167

New member
בתוכניות האחרונה

בדיוק גם אני אמרתי את זה.. היא ממש נראת מסוממת

לפחות גם

באמריקה מתפלאים שהעיפו את ג'סיקה(המרואיין השני בתכנית שישב ליד פאולה)

תארתי לעצמי

שסקוט סיפר להם על המעצר לפני הבחינות, לפי מה שכתבתם פעם שהם מוותרים למי שמספר קודם.

darklighter

New member
וואי זה קורע../images/Emo6.gifאיזה חמודה../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif

חמודה ומסטולית ביחד... קלטו: ג'יי לנו אמר משהו על המתח המיני בינה לבין סיימון ושהיא רוצה אותו אז היא אמרה I want him on a plain back to England

darklighter

New member
עוד קטע מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif

היא אמרה שאם הם יעשו את זה היא תפחד שהוא יצעק את השם של עצמו
חחחחחחחחחחחחח היא גדולה

shalehet

New member
ידעתי שהיא לא אוהבת את קארי!!!

ק-נ-א-י-ת... מי ששמע את פאולה שרה יודע שהקול שלה לא מתקרב בקרסוליים ליכולת של קארי

נועה167

New member
היא אוהבת את כולם..

היא אף פעם לא אומרת העדפות סה"כ עכשיו היא אמרה שהבנים טובים (לפחות את רובם היא אמרה) ואח"כ שכולם טובים... אפשר לחשוב.

shalehet

New member
זה די שקוף שהיא לא אוהבת את קארי

ניתן לראות את זה בכל הביקורות שלה. גם אם פעם או פעמיים היא החמיאה לה... בד"כ היא איכשהו הורידה מהמחמאה... לא יודעת... תמיד חשבתי שהיא לא אוהבת אותה.. ועכשיו אני בטוחה

Kryptonite

New member
מותר לה גם פשוט../images/Emo168.gif

לא לאהוב אותה... סתם מן מחשבה מוזרה שעברה לי בראש. אמנם זה אכן בלתי אפשרי לדמיין בן אדם שלא אוהב את קרי, אבל כנראה שיש גם כאלה סוטים. :)

shalehet

New member
ברור שמותר לה...

כמו שהיה מותר לסיימון לא לאהוב את דיאנה... עד לפרקים האחרונים כשיא היתה הפייבוריטית שלי.... עדיין הביקורות של סיימון היו ביקורות בונות ושלה פשוט לא. אין לה משהו שלילי להגיד אז הדבר היחידי שהיא יודעת להגיד זה SAFE.... קצת גיוון במילים לא יזיק. היא אומרת כמעט לכל מועמד כמה היא גאה בו.. לא זכור לי שהיא אמרה את זה לקארי... והיא אמרה את זה לכולם ולכולן... אולי גם לקארי אני פשוט לא זוכרת את זה..

Kryptonite

New member
דווקא בהופעה של../images/Emo168.gif

Alone היא החמיאה לה, ואף הגדילה ומחאה לה כפיים. גם בהופעה האחרונה שלה עם השיר ההוא (אין לי כוח לאיית את זה!) היא אמרה שהיא אוהבת שהיא שרה שירי קאנטרי חוץ מזה שגם זכור לי שפאולה ציינה שהיא Fan of your voice לקרי יכולהיות שסתם קבלת רושם ממנה בפרקים הראשונים וזה נישאר איתך עד עכשיו.
מי שלדעתי בכלל לא מגוון, זה רנדי. ההערות שלו לכולם ב-ד-י-ו-ק אותו דבר, זה נוראי.

למעלה