פאזל החיים - תם ונשלם

ERonny

New member
פאזל החיים - תם ונשלם

מצטערת ששכחתי לעדכן פה, אין זמן עם הלימודים [ועם הפאזל].
את החלק השלישי סיימנו באמצע אוקטובר ואת החלק האחרון [והפסיכי ביותר] התחלנו באמצע נובמבר וסיימנו לאחר חודש וחצי בערך.
אני יכולה לומר שההרכבה על הקיר הייתה יותר מסובכת ומלחיצה מאשר ההרכבה של הפאזל עצמו.

חסר לנו חלק אחד בים שכנראה הלך לאיבוד איפשהו. ניסיתי ליצור איתם קשר אך הם לא מספקים יותר חלקים לפאזל הזה. כנראה אחשוב על פיתרון יצירתי כלשהו.

לסיכום: אחד הדברים הכי כיפים שעשיתי בחיי. גיבש אותי ואת אמא מאוד בשעות על גבי שעות משותפות של עבודה.
מיד לאחר שסיימנו, פתאום הרגשנו שחסר לנו משהו. אמא מיד חשבה לקנות את ה32000 אבל ירדנו מזה.

123נעמי

New member
מדהים

כל הכבוד

פאזל מקסים
ועל הקיר הוא נראה מדהים
כל הכבוד

כל הכבוד!!!

אל תתקרבו ל-32,000
תאבדי את כל הקרבה שהשגת עם אמך במהלך הרכבת פאזל החיים...
הרכבתי רק שמינית ממנו והתחרפנתי קשות...
יעידו עוד חברי פורום שהשתתפו בהרכבה.
פאזל סתמי ביותר ולא מעניין.

orel אוראל

New member
ווואו מדהים =] ואיך הרכבתן על הקיר ?

כאילו כל חלק שהורכב הדבקתם?

OMG איזה פאזל מהמם!

גם אני אשמח לדעת איך הוא נתלה על הקיר ומה התגובות שאתם מקבלים עליו.

מהמם מהמם!

ERonny

New member
פרטים על התלייה

המצב היה קצת מסובך כי יש על הקיר מספר שקעים שאי אפשר היה להוציא ולכן היינו צריכים שהפאזל יהיה קצת רחוק מהקיר. נעזרנו בנגר שלנו והוא הכין את התשתית.
הפאזל עצמו היה שמור לנו בחתיכות של 1500~ חלקים (כלומר 16 חתיכות), מודבקים בעזרת הדבק בבקבוק הכחול (8~ בקבוקים).
לאחר שהתשתית הותקנה על הקיר, חיברנו דיקטים.
לאחר מכן, התחיל הסיוט האמיתי. לקחנו כל חתיכה, מרחנו עליה מאחורה דבק סיליקון (4~ טיובות) והדבקנו על הקיר. כל התהליך ההדבקה הזה לקח בערך 3 שעות. לעיתים החלקים עצמם התפרקו לי בידיים בזמן שניסינו להפוך אותם. דבר זה גרר עוד עיכוב כי נאלצתי למרוח עוד שכבת דבק בקבוק.
מאוד קשה להדביק ככה את הפאזל כי הוא צריך להתאים גם לחתיכה מלמטה וגם לחתיכה מהצד ולפעמים צריך למתוח אותו כשהוא דבוק על הקיר.

בסופו של דבר, בגלל הסיליקון, התוצאה מרהיבה. אין שום בורג, רק ריח חזק בינתיים.
בינתיים אני שוכבת במיטה ובוהה כל פעם בחלק אחר.

למעלה