פאזל חדש על המיטה ^_^ 4000 חלקים

orel אוראל

New member
פאזל חדש על המיטה ^_^ 4000 חלקים

חחח מלא זמן לא הייתי פה.. מה 8000 שהרכבתי ופה ושם אבל מאז הצבא לא כל כך היה לי זמן להתעסק עם פאזלים... הייתי פה לפני כיפור פרסמתי תפאזל של סימפסונים של 1000 חלקים שקניתי לכיפור.. שאחרי שסיימתי לא היה לי לב לפרק אז חילקתי אותו ל 4 חלקים עם קרטון ביצוע ושמתי אותו בקופסא חחח

בכל מקרה התחלתי לפני שבוע וחצי אחרי הרבה זמן שרציתי תמונה לחדר את הפאזל של השקיע והנוף המרהיב הזה שאחרי הרבה מחשבה נקנה... אני מרכיב רק בסופ"שים כי בראשון עד חמישי אני בבסיס... אבל אני דיי מרוצה מההתקדמות הכללית .... באמת שבאיכות אין על Educa מאוד ידידותיים הפאזלים שלהם ^_^

האמת שאני מרכיב בתנאים מאוד זוועתים את הפאזל על המיטה שלי עם 2 קרטוני ביצוע וכל פעם שאני מסיים או רוצה ללכת לישון שם קרטון על קרטון ואז עוד קרטון ביצוע מעל ודוחף תקרטונים מתחת למיטה .. והאור דיי זוועה אור צהוב של החדר.... אבל מסתדרים עם זה... בסופו של דבר אין כמו פאזל טוב בחורף .... צירפתי תמונת מצב ^_^

כל הכבוד!

זה נקרא דבקות במטרה! אני לא רוצה לחשוב איך החתולים שלי היו חוגגים עם פאזל של 5000 חלקים על המיטה...

הפאזל נראה נהדר ודורש כל כך הרבה השקעה, ממש מצדיעה לך, אני הייתי מתייאשת עוד לפני ההתחלה.

עדכן אותנו איך מתקדם עם הפאזל ובהצלחה בהגנה על מדינת ישראל
.

orel אוראל

New member
חיות ופאזל פתוח מתכון לאסון ^_^

אני שאני מרכיב פאזל אפילו למשפחה שלי לא נותן לגעת בו חח (מצמצם נזקי עבר שנגרמו בעקבות כך) והאמת חשבתי הפאזל הרבה יותר קשה אבל הוא דיי זורם ..האיכות של החלקים מעולה אז כיף להרכיב, קל לדעת שהחלק במקום וכרגע אני בקצב של סביבות 150~200 חלקים ביום.. לא יודע אם זה יימשך ככה אבל בנתיים מאוד זורם ... ואני חייל בחייל החינוך התרומה היא יותר לבסיס ופחות למדינת ישראל

סקרמנטה

New member
4000 חלקים זה קטן עליך

תמונה מהממת!
ובאמת כל הכבוד על הדבקות במטרה. גם אני מאוד מוגבלת מבחינת המיקום להרכבת הפאזל וזו אחת הסיבות שהפאזלים שלי הם בד"כ עד 1000 חלקים, אז 4000 חלקים?! לא חולמת אפילו חחח גם לא על המיטה...

ודרך אגב, הקישור בחתימה לא עובד...
שבוע טוב

orel אוראל

New member
חחח לגבי הקישור ושאר הירקות ^_^

קדם כל תמונה של איך שאני נראה עם השקית של הפאזל לפני שפתחתי ^_^ חח ( אגב המסגרת של הפאזל עתידה להיות בדיוק כמו זו של המראה ^_^)

האמת שאם זה היה פאזל שמחולק כמו למשל ה 8 אלף שחולק ל 4 שקיות של 2000 היה הרבה יותר קל ... כי גם יש לי שטיח של פאזלים עד 3000 חלקים מתגלגל ותמיד אפשר למצוא פתרון להרכבה אם רוצים

שבוע מעולה =]

anuterhi

New member
כל הכבוד!

אני מרכיבה מקסימום 2000 חלקים כי יותר גדולים זה כבר לא נוח פיזית, אפילו שיש לי את כל התנאים וגם בלי חתולים או ילדים שיכולים להפריע. אני מעדיפה יותר קטנים אבל קשים, כמו פקקי היין או תוי מוזיקה שהרכבתי. עכשיו הייתי בהפסקה אבל מתחיל כבר לדגדג להתחיל משהו חדש. כמה פעמים כבר פתחתי קוסאות וכמעט התחלתי. עוד מעט.

orel אוראל

New member
אני יותר בעיניין של מסגור ופחות אתגר..

אני אוהב פאזלים עם הרבה צבעים יפים של נוף בעיקר שניתן למסגר שבמהלך ההרכבה לא אחטוף כאב ראש ואקח כל שניה הפסקה מתסכול .. ההרכבות אצלי הם ממושכות וזורמות בגלל זה הפאזלים שאני מרכיב תמיד עם המון צבעים

l coyote l

New member
אוקיי, אבל זה לא קשור למסגור

גם אחנו ממסגרים, אבל הסגנון הספציפי שלי לפאזלים הוא מעט צבעים עם דקויות בגוונים. זה לא סותר מסגור.

orel אוראל

New member
כן אז זהו שאני ספציפית מחפש קיר בבית ואז

מתאים לו את הפאזל לפי גודל הקיר וכבר חושב מראש על הצבעים ומסגרת .. ובחדר שלי יש קיר גדול שהתמונה תתאים בול =]

l coyote l

New member
כן? אוהב את אדוקה? אני עכשיו על פאזלון 500

שלהם.
לא התחברתי לדרך ההשתלבות של החלקים אחד בשני.
משהו מוזר ואחר מהנורמה, קשה לי לשים את האצבע.

orel אוראל

New member
דווקא בקטע של החלקים

מאוד נוח שיש רק חלקים שיש להם זכר וזכר ממול ונקבה ונקבה ממול ולא כאלה עם 3 זכר או 3 נקבה .. וכו' .. מה גם שבאיזורים שיש רקע החלקים עם החיתוך המוזר מאוד עוזרים לאתר זוגות ומזוגות זה נהפך לרביעיות וכו'

l coyote l

New member
מה... חלקים תלת וכו' הם הכי מעניינים.

בדיעבד היה די חווייתי להרכיב את הפאזל הזה עם החלקים המוזרים והגוונים של חום.
אבל טוב שהיה של 500. קצר ולעניין. מחר אעלה תמונה.

orel אוראל

New member
מהתלת מימדים אני בטראומה...

של 300 חלקים של הביגבאנג משהו כזה כל שנייה מתפרק היסודות ואי אפשר לדעת איזה חלק מתחבר למה חחח התחרפנתי ממנו ובסופו של דבר זרקתי /העברתי.. ותעלה תמונה של ה500

l coyote l

New member
500 של אדוקה

לא עשיתי עדיין תלת מימד.
התכוונתי לחלקים עם 3 זרועות, 3 חורים ושאר וריאציות. זה כיף כשאתה יודע לעתים איזה חלק במדויק אתה צריך לחפש.
בפאזל הזה לא היו חלקים כאלה. אבל זה הכריח אותי להתעמק בצבעים, אז זה טוב.
פאזלים כאלה משמשים לי אימון לאבחנה בדקויות של גוונים.

orel אוראל

New member
פאזל ממש יפה !... ובלי שום קשר

האיכות של החלקים של אדוקה גם מבחינת האיכות קרטון מעולה וגם מהבחינה שהגוונים מאוד ברורים וקל לזהות אזורים של חלקים.. התנסיתי בהמון סוגים של חברות של פאזלים .. מאדוקה אני הכי מרוצה וכיום אחרי הרבה התנסויות עם חברות מסוימות אני מאד נוטה לעשות את הבחירה שלי בפאזל לא רק לפי מספר החלקים/ התמונה אלא לפי החברה גם..

למעלה