פאזל עגול

ריניני

New member
פאזל עגול

כהייתי ילדה היה לי פאזל עגול דו צדדי שמעתם על משהו כזה? איפה אפשר להשיג? חוץ מזה - מישהו רוצה להשאיל פאזל 1000 חלקים של אשר ליום כיפור? (אפשר להודיע במסר אישי)

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

נשמע מדליק פאזל עגול דו צדדי... לא נתקלתי בזה עדיין.

davp

New member
מצטער, אבל נשמע לא הגיוני...

לא שאני בא להגיד לך שזה א נכון, יש מצב שזה נכון אני פשוט לא רואה איך... החתיכות של הפאזל העגול הם לא שטוחות אלא מעוגלות... אין אפשרות להפוך אותם, אם תנסי לכופף חתיכת פאזל עגול לצד השני היא תישבר... בכלל, אני ממליץ לך להסתכל על הלינקים שלמעלה ("קישורים"). ואם היית אומרת איפה את גרה אז אולי היה מצב שמישהו קרוב אלייך היה שולח מסר. הכופר, דוד.

Puzzluna

New member
פאזל עגול...

נראה לי שהיא מתכוונת לפאזל עגול (לא מרובע) ולא לפאזל כדור! כמו הפאזל המצורף...

ריניני

New member
נכון, נכון

עגול. ובצד אחד ציור צבעוני עתיר פרטים - במרכז שמש ומסביב מלא בעלי חיים ומלא טקסטורות. בצד השני (אם הופכים את כל הפאזל) שמש ענקית בשחור-לבן-אפור. השיטה היתה להרכיב בצד הצבעוני, ואז להפוך בעדינות ולהגיד שהרכבנו את הצד הקשה יותר. ההורים תמיד האמינו.. זה היה של צייר פאזלים מוכר (כי ראיתי, וגם היו לי בילדותי, פאזלים נוספים שלו). נדמה לי של חברת ג'מבו (נדמה לי שזה היה כתוב על הצד של האריזה. הסמל שלהם הוא ציור של פיל, או שאני מערבבת?). ממש אשמח לגלות את הפאזל הזה, או דומים לו, איפשהו. אם כי גם הפאזלים שראיתי כאן שעשויים מהמון תמונות נראים לי משובחים ושווים. ותודה על קבלת הפנים החמה

למעלה