פאזל

SharoN 007

New member
פאזל

איך אני יכולה לעשות בפוטושופ צורות של חלקי פאזל?

SharoN 007

New member
מצאתי..אבל

אני רוצה לקחת מספר תמונות מתקופות שונות ולעשות מהן מאין קולאג' אבל לא סתם לשים תתמונות אחת ליד השניה.. אלא שיהיה לקולאג' איזה שהיא צורה מיוחדת אז חשבתי להדביק את התמונות בתוך חתיכות של פאזל, אבל שהחתיכות לא יהיו מחוברות אחת לשניה כי זאת לא תמונה אחת אלא פשוט לזרוק אותן על הדף.. אבל איך עושים את זה? אפשרות שניה הייתה להשתמש באקשן BnBig picture אבל אני רוצה שכל חלק בתמונה תהיה תמונה אחרת אז איך עושים את זה? אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי או להציע רעיונות.. תודה =)

ran refael

New member
הצעה

להשתמש באקשן BnBig picture זה רעיון נהדר כך תוכלי להוציא חלקים מתוך הפאזל ולהדביק אותם על קובץ חדש ריק. לאחר מכן כדי ליצור אשליה של פיזור של חלקי הפאזל, השתמשי ב free transform והטי את הצורות השונות

SharoN 007

New member
תודה זה יוצא יפה

אבל בגלל שזאת לא תמונה אחת , אלא תמונות שלא קשורות אחת לשניה אני רוצה שבכל חלק תהיה תמונה בפני עצמה.. והאקשן מחלק את התמונה כמו שהיא.. אז איך אפשר להחליט לבד כמה חלקים יש ושבכל חלק תהיה תמונה ?

AnatTen

New member
בבקשה - הכנסת תמונות לצורות פאזל

אם הבנתי אותך נכון את רוצה להכניס את התמונות לתוך צורות של פאזל. אז ככה עושים את זה: 1. פתחי את התמונה שאותה את רוצה להכניס לתוך הצורה. 2. פתחי קובץ חדש. 3. בקובץ החדש עשי כך: - בתפריט ה-tools בחרי באפשרות של custom shape tool (ראי תמונה) ובחרי את צורת הפאזל הרצויה. - צרי את הצורה בקובץ החדש (כדי לשמור על הפרופורציה של הצורה מתחי אותה בעזרת ה- shipt). 4. כעת עברי לתמונה אותה תרצי להעביר ולחצי ctrl+A משמע selcet all (כעת מסביב לתמונה שלך תופיע מסגרת מהבהבת). 5. לחצי עכשיו ctrl+C משמע copy. 6. עכשיו נעבור לקובץ בו נמצאת צורת הפאזל. בחלון ה- layers, בו מופיעות לך כעת שתי שכבות (שכבת הרקע+שכבת צורת הפאזל), לחצי על שכבת הפאזל עם הכפתור הימני ובחרי באפשרות -select layer transparency. כעת צורת הפאזל תופיע עם מסגרת מהבהבת מסביבה. 7. כעת נעביר את התמונה שרצית לתוך צורת הפאזל. בתפריט ה- Edit בחרי ב- Paste Into. כעת התמונה שבחרת נמצאת בתוך הצורה! 8. להעמדה נכונה של התמונה בצורה, הזיזי אותה בעזרת החץ שנמצא בתפריט ה-tools. כדי לשנות את גודלה בהתאם לצורה אם יש צורך בכך השתמשי ב- Ctrl+T/ משמע free transform (שנמצא גם בתפריט ה-Edit). אני מקווה שעזרתי לך, ניסיתי להסביר בצורה הפשוטה ביותר. בהצלחה!

mmore

New member
bevel & emboss

יתנו תוצאה סופית מרשימה יותר לחלקי הפאזל

למעלה