פאזל.

פאזל.

קרה לכם שהסתכלתם אחורה על מקרים שקרו, או דברים שנאמרו, לפני שהגדרתם את עצמכם כא-מיניים, שבמבט לאחור אתם יכולים לומר - "אהה, זה הגיוני כל כך!" ? פתאום חשבתי על זה. פשוט פתאום ביומיים האחרונים עלו לי לראש כמה מקרים כאלה, וזה נראה ממש כמו רמזים מטרימים בחיים שלי להגדרה. תשתפו?

queen helen

New member
לגמרי

דוגמא - לפני כמה זמן שמעתי את המשפט: "כולנו זוכרים איך זה מרגיש להיות תחת מתקפת ההורמונים בגיל ההתבגרות" (או משהוא בסגנון, לא ציטוט מדוייק). מה שעבר לי בראש הוא שממש לא הכרתי את ההרגשה. אני חושבת שבזמן ההוא כבר שמעתי על הא-סקס וניסיתי להבין איך אני קשורה לעניין, וזה היה אחד מהמשפטים שנתנו לי את הדחיפה להבין שגם אני כזאת. עוד דבר, שנדמה לי שקראתי באחד מהראיונות עם חברי הפורום היה שיש אנשים שרואים מישהוא/מישהיא חתיכים בפרסומת וזה לא עושה להם כלום. המשפט הזה מאד דיבר אלי! תמיד היו לי דיונים עם חברות על מה אנחנו מסתכלים בבנים. הן תמיד היו מסתכלות על הגוף, או במקרה הטוב על הגוף והפנים, ואני תמיד הייתי מסתכלת רק על הפנים. לפעמים לקח לי חודשים להבין שאותו אדם שמן, או נמוך או שעיר, או כל דבר שמישהיא מינית תקלוט תוך שבריר שניה.

אוי, לגבי ההסתכלות -

אני זוכרת באמת שבכיתה ח'-ט' תמיד הייתי אומרת שעיניים זה מה ששובה אותי אצל אנשים באופן כללי, ואף אחת כמעט לא הבינה אותי
בשנתיים האחרונות דווקא הגעתי למסקנה שאני ממש אוהבת עצמות-בריח באנשים, זה ממש יפה. לפני בערך שבוע חברה שלי אמרה לי שזה באמת אחד הדברים היותר סקסיים בבן-אדם, ואני כזה "אהה..." ורק יומיים אח"כ קלטתי בכלל מה היא אמרה
[זה משהו שבאמת לא אבין לעולם, "סקסי". מה זה?
ואיך משהו כזה מוערך עד מידה שהוא יכול לשנות חיים של אנשים?] אה, כן - אני גם זוכרת את עצמי כילדה ממש, שאמרתי שלעולם המראה לא יהיה חשוב לי, רק האישיות. כולם אמרו לי שכשאגיע לגיל ההתבגרות אתחיל לחשוב קצת אחרת, אולי לא במידה מוגזמת וסביר להניח שלא אסתכל רק על המראה, אבל שהוא כן יהיה חשוב לי. זה טוב לפחות שאני יודעת בביטחון שזה לא מה שיהיה חשוב מבחינתי לעולם

בחטיבת ביניים

הלכתי עם חברה לבקר חברה אחרת. הן התחילו לראות איזה סרט שהן נורא התלהבו ממנו, שהיה די קצר. רק אחרי שהתחילו לראות התברר לי שזה משהו מיני, לא סרט כחול, לא ראו מגע, אבל הוא התמקד בסצנה מינית מפורשת, בלי לצלם את המקום המביך. לקח לי זמן להבין שזה העיקר של הסרט, ולא רק סצנה ממנו. זה לא עשה לי כלום, הייתי מובכת קצת, בגלל שזה נחשב משהו שעושים בפרטיות ואנחנו כאילו קהל, אבל הסרט פשוט חלף מעל לראש, כי לא היתה לו עלילה. הבנתי מה ההתלהבות, רק בגלל שידעתי שכל פעם שמזכירים מין זה אמור להיות מלהיב.

נקודת

New member
אני

כן התלהבתי מיפים ויפות..זה יכול להיות מקסים בעיניי.. אבל זה מעולם לא גרם לי לרצות "לעשות אותם" ואפילו כשאני וחברותיי גילינו את דודי בלסר הכ"כ יפה - אחרות רצו לשכב איתו ואני לא הייתי מתנגדת ל"שיחה איתו". גם אף פעם לא הבנתי איך אישה יכולה להסתדר עם איבר המין הזכרי..זה תמיד נראה לי כ"כ מגושם ומרתיע.. או כשהן התלהבו מתחת שלי מישהו..רר איך אפשר? אף פעם לא פחדתי ממין..ואני בעד העירום שלי :)..מסוגלת להגיע לגירוי עם מישהו רק שזה הרבה הרבה פחות מהממוצע האנושי.

Limbonic Art

New member
לא ממש קשור

אבל מאז ומעולם משפטים כמו "את תתחתני יום אחד ותביאי ילדים לעולם" - משפט שמעולם לא הרגשתי שאעשה בעתיד ועכשיו עדיין נראה ככה ואפילו התווספו להם כמה אידאולוגיות חוץ מהעובדה שאני לא מעוניינת
אז כן אין לזה קשר ישיר לא-מיניות אבל אין לי ממש דוגמאות למקרה א-מיני- כי אני קצת רחוקה מהעולם החיצון ברוב חיי (בעבר בעיקר היה ככה)

נקודת

New member
אני תמיד נרתעתי

מחתונה וילדים. מהמון סיבות..גם אם יגיע גבר שאמשך אליו בטירוף..אין קשר. כשאנשים מדברים על זה אני פשוט מתחלחלת.

Xylophone

New member
בהחלט קרה

אף פעם לא הבנתי מה זה "סקסי" וזה ממש מעצבן כי זה בכול מקום. ליפסטיק סקסי, חולצה סקסית, גבר סקסי... די נמאס! אף פעם לא חשבתי על אף אחד בתור "סקסי". בסרטים, הקטעים המיניים לא עניינו אותי ולא הבנתי בכלל מה הטעם בהם. אף פעם לא אהבתי להתלבש נשי. שירים שהיו רק על סקס ואהבה נראו לי סתמיים והפסקתי לאהוב אותם כשגיליתי את זה.

queen helen

New member
באופן מוזר...

מעולם לא הבנתי למה חפצים הם סקסיים (ליפסטיק, מכוניות וכו') אבל יש אנשים שמיד אני רואה שהם סקסיים (בעיקר בנות, לפעמים גם בנים). אבל זה לא אומר שאני נמשכת אליהם, אלא רק מבינה ממה כולם מתלהבים. בנות אחרות לעומת זאת קולטות בנים סקסיים כבר מקילומטרים...

queen helen

New member
לא ממש

הגבולות לא ברורים... אבל מישהוא שנראה יפה לא בהכרח יהיה סקסי, ולהיפך... דוג' - ילדים קטנים=יפים, אבל לא סקסיים סמנתה מסקס והעיר סקסית בעיני רבים, אבל ממש לא יפה (לדעתי)...

korpiklaani

New member
אני חושב

שאומרים על מישהו סקסי/ת מתכוונים למישהו/י שמשדרים מיניות <או נראים מיניים> ויש בהם את זה ,הם לא בהכרח יפים.

נקודת

New member
?

אם אהבת לחן או קצב אז הפסקת לאהוב כי זה היה על אהבה?? תמיד נגעלתי משירים על אהבה שמחה ..זה היה עבורי "בעעע"..אבל למשל שירים על פרידה או געגוע זה הסתמל אצלי כ"רומנטי". אני דווקא מצליחה להבדיל בין יפים לסקסיים:) זה חביב..אני רגילה תמיד להיות הכי פחות מינית מתוך קבוצה ממוצעת ופתאום אני הכי מינית כאן:)

p019

New member
קצת בכיוון ההפוך

קרא לי שאמרתי לאנשים דברים שהם לא יכלו להבין כיוון שהם לא ידעו (או הבינו) שאני א-מינית - או מתייחסת לא-מיניות שלי. כמו שאמרתי פעם למישהו שאני אף פעם לא התחתן (הייתי בת 17) - הוא אמר לי שארבה צעירים חושבים כך אבל זה עובר להם, ואני חשבתי שאני יוותר על נישואים כדי להימנע מליל הכלולות. זה היה לפני ששמעתי שיש עוד א-מיניים - ולא היה לי נעים בכלל לחשוב על מין.

למעלה