פאי בצלים ופטריות / 1מדינת ישראל

פאי בצלים ופטריות / 1מדינת ישראל

פאי בצלים ופטריות / 1מדינת ישראל


לבצק:
1/2 גביע שמנת חמוצה
1/2 חבילת מרגרינה בלי מלח / חמאה
1/4 1 כוסות קמח תופח

למלית:
4 בצלים גדולים פרוסים
חצי קופסת פטריות פרוסות
3 ביצים
1 גביע לבן
1 שמנת חמוצה
200 ג'ר גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה
להכניס את חומרי הבצק למעבד המזון ולהכין כדור בצק . לעטוף בניילון ולהכניס למקרר .
לפרוס במעבד מזון בסכין הפורסת חצאי טבעות בצל
לטגן עד לשקיפות במחבת גדולה
להוסיף את הפטריות
לטגן עוד כ- 5 דקות ,
לתבל במלח פלפל וזעתר. לצנן.
להכניס לקערה גדולה את חומרי המלית
לטרוף את הביצים ולהוסיף את מלית הבצלים המצוננת לביצים לערבב היטב
להוסיף 2-3 כפות קמח תופח - לערבב היטב עד שהקמח נבלה בתערובת.

לרדד את הבצק ולשטח בתבנית פאי לאפות את הבצק אפיה חלקית כ1/4 שעה
להוסיף מעל את תערובת המלית
ולאפות כ- 35 דקות או עד להזהבה.
 
למעלה