ושאר חומרי המלית: חצי כוס סוכר חצי כוס יין לבן כף קליפת לימון מגורד כפית תמצית ווניל רבע כוס קורנפלור שליש כוס צימוקים קינמון חצי כוס פירורי ביסקווטים לספיגת נוזלים ביצה טרופה בכפית מים
מסירים מנאש ומסננים את התפוחים במסננת מעל קערה בינונית. לתוך היין המסונן והחם מוסיפים את הקורנפלור, ומערבבים במהירות עד שמתקבלת תערובת חלקה. מחזירים את תערובות היין והקורנפלור ומסכימים מעל אש נמוכה תוך ערבוב רצוף עד שמתקבלת תערובת סמיכה צהבהבה וחלקה. מוסיפים את הצימוקים והקינמון לתערובת התפוחים, ולאחר מכן מוסיפים את תערובות היין והקורנפלור. (בתמונה- התערובת לפני הוספת הקורנפלור)