פאלם או פוקט פי.סי ?

roiamir

New member
פאלם או פוקט פי.סי ?

שלום לכם, אני מתלבט בקניית מחשב כף יד כרגע. ההתלבטות שלי היא בין ה- Axim של Dell שמחירו בארה"ב 250$ ובין פאלם m515 מה דעתכם ? לקנות פאלם או פוקט פי.סי ? אני רוצה להיות מסוגל לחבר מקלדת ולכתוב מסמכים (בעברית) וכמובן כל האופציות הסינכרוניות הרגילות. גם כ"צעצוע" מעניין אותי על מה היתם ממליצים ומה ההבדלים העקרוניים בין המכשירים ומערכות ההפעלה. תודה מראש, רועי

castroman

New member
תריץ חיפוש בפורום ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

לדעתי עדיף לך לקחת את הDELL
פאלם זה סתם בעע
יום טוב
אביאל
&

castroman

New member
ממ ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo67.gif ../images/Emo80.gif

כן כן
היה לאבא שלי אחד (
), וממ...ביננו אתה יודע שאי אפשר להשוות פאלם לPPC...

yaniv79

New member
הכל עניין של צרכים, נוחות והרגל

אני משתמש בשני המכשירים ( בפאלם כשנתיים ובאייפק כשבועיים ) מתוקף תפקידי ואמנם האייפק הוא תותח למולטימדיה ויש בו הרבה תכונות מובנות שיש בPC ובפאלם צריך לרכוש אותם, לדעתי הפאלם מנצח ובגדול ברוב המקרים. גודל, מחיר, חיי סוללה, כמות אפליקציות צד שלישי, מחיר האפליקציות, גודל האפליקציות ( איזה כיף להגיד אפליקציות
), העברית ( כולל תירגום מלא של כל מערכת ההפעלה, גרפיטי בעברית, מעבר חלק בין המחשב והפאלם ), והשירות שיש בארץ. את הפאלם יכול כל משתמש לעצב איך שבא לו ואצל כל משתמש המכשיר ייראה ויעבוד בצורה שונה לגמרי, לעומת זאת בפוקט פי סי אתה די כבול בגלל הדברים שציינתי ( גודל, משקל, חיי סוללה, כמות אפליקציות, מחיר, עברית צולעת וכו´ וכו´ ) בקיצור אכן אי אפשר להשוות PPC לפאלם

castroman

New member
צודק ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif ../images/Emo13.gif

זה תלוי מה הצרכים שלך, וכמו שהצעתי לבחור, הוא לעשות חיפוש בפורום כי דיברנו על זה רבות
לי אישית יותר מתאים PPC, מכיוון שאני אישית יותר קשור למולטימדיה

roiamir

New member
תודה רבה

תודה לכם, בהחלט עזרתם לי... אני עוד לא בטוח מה אחליט אבל כנראה שהמחיר והצרכים שלי יקבעו אותי על פאלם. ה-PPC נראה יותר מגניב אבל נראה לי שמבחינת נוחות שימוש יומיומי יהיה יותר נוח הפאלם... שוב תודה, רועי.

castroman

New member
ממ אפשר לדעת למה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

הכי טוב לדעתי, שתלך לחנות הנדי בדיזנגוף סנטר
שמה תוכל להתנסות במכשירים השונים
ותראה באמת מה מתאים לך
בוקר טוב
אביאל
&

למעלה