פאלם ותקשורת נתונים של סלקום

Ran sch

New member
פאלם ותקשורת נתונים של סלקום

שלום למי שלא זוכר אותי הייתי פעם פעיל מאוד באתר הזה עד ההלוויה של חברת פאלם... השאלה שלי היא כזאת, לאחרונה רכשתי מכשיר דור שלישי nokia 6120 ואיתו (לא ממש מרצון) חבילת 100 מגה של תקשורת wap ומאה data ניסיתי ניסיתי וניסיתי למצוא איך אני גורם לפאלם (TX) להכיר בפלאפון לצורכי דאטה (לצורכי sms הוא פחות או יותר מסתדר איתו) בתודה מראש. דרך אגב - אם יש פתרון שלא כולל שימוש בתוכנת פאלם דסקטוף או כל תוכנה אחרת של חברת פאלם - אני מסרב להתקין אותם (אחרי שגיליתי שהם גרמו לשלושת המחשבים האחרונים בהם התקנתי אותם לתקלות).

AYELET1

New member
השאלה הראשונה אם אתה בטוח שנתנו לך חבילת

דאטה באורנג' למשל, אתה צריך להסביר להם מליון פעם מה זה חבילת דאטה ולהתפלל אחרי זה שיתנו לך חבילת דאטה... ל"טעות" שלהם יש לפעמים ערך כספי מאד גבוה וגם לפעמים חוסר הצלחה מוחלט להתחבר לזה. למיטב זכרוני הטלפון עצמו צריך ליהיות בעל מודם. האם ה-6120 כזה?

Ran sch

New member
כן... או לפחות כך הם טוענים

מצאתי איפשהו בפורום הגדרות של מישהו מלפני כמה שנים עבור T3 Viewmsg.asp?forum=92&msgid=30836865 ניסיתי אותם וזה התחיל לעשות פרצוף של מצליח להתחבר אבל לא (זה הגיע לשלב שבו הוא מבצע הזדהות מול השרת וקיבלtime out ) אני מאוד מקווה שהוא לא מתקשר לאיזה זקנה באשקלון כל פעם שאני מנסה ומשמיע לה צפצופים באוזן :)

Ran sch

New member
אין אף אחד כאן באתר שמשתמש בפאלם עם gprs ?

או שסתם לא הצלחתי להגדיר נכון...

Ran sch

New member
וההגדרות שמופיעות בכתובת שצרפתי נכונות ?

או האם יש מישהו שיכול לעזור לי להגדיר את זה...

Ran sch

New member
אם תוכלו - כמה שאלות

איך אני מגדיר את הפאלם להשתמש בנוקיה כמודם מצאתי הגדרות מלפני כמה שנים שמותאמות ל T3 - (אני משתמש ב TX) ועושה רושם שסה"כ רוב השדות שצריך להגדיר לא השתנו אבל עדיין אני לא מצליח להגדיר את החיבור כששאלתי את אנשי התמכיה של סלקום הם אמרו לי שהם לא מכירים הגדרות לפאלם אלא רק לפוקט.... (כמה חבל בשבילי) ועד כמה שהבחור בטלפון ידע לומר - אין שום סיסמא אלא רק צריך להקליד כוכבית 99 סולמית ו internetg אבל זה לא עבד... help ? ההגדרות שניסיתי : מאת: splashyו 23/04/04 | 12:40 עם T3 ונוקיה 6310i T3 == Bluetooth Bluetooth: on Device Name: T3 Discoverable: Yes Connectable: Yes Connection New Name: 6310i Connect to: Modem Via: Bluetooth Device: 6310i Dialing: TouchTone Volume: Low Details Speed: 115,200 bps Flow Ctl: Automatic Init String: at+cgdcont=1,"ip","internetg";(CELLCOM) Network Service: Cellcom GPRS User Name: cellcom Password: Hyd43 (אני מקווה שהסיסמה נכונה, כתבתי אותה מהזיכרון כי רשמתי אותה בפאלם ואחרי זה הוא לא נתן לי לראות אותה) Connection: 6310i Phone: *99# Nokia 6310i =========== הגדרות => הגדרות מודם GPRS עריכת נקודת גישה פעילה נקודת גישה ל-GPRS: internetg

למעלה