פאלם קצת מבעסים!!!נא להיכנס

yoyo72

New member
פאלם קצת מבעסים!!!נא להיכנס

אתה קונה מכשיר במיטב כספך ומצפה שיהיו דברים בסיסיים כמו העברת מסמכים מהPC לפאלם ללא צורך בתוכנת המרה ואם כן שלא תהיה בתשלום כמו documents to go או להעביר מידע בקלות לפאלם כמו להארד דיסק חיצוני בעזרת תוכנות שגם עולות-כמו card export! זו משאבת כסף-כל דבר קטן מצריך תוכנה- לא כמו בפוקט פיסי שהדברים האלה ברורים מאיליו! קניתי לפני 3 חודשים פאלם TX וכל פעולה מצריכה ממני תוכנה-אוף ממש מבעס ולא בא לי להתקין כל מיני לא חוקיות שייתקעו לי אותו! מישהו מכיר פתרון חינמי למסמכים וגם להעברת מידע כמו card export אבל חינמי וטוב?? ניראה לי שזה הפאלם האחרון שלי אתכם ובגשם הראשוןאני איעלם! תודה ושלום!

StoneFox

New member
לא קיבלת את documents to go?

לא קיבלת את התוכנה עם הTX? לעריכת קובצי טקסט פשוטים יש את cardtxt וtxtmemo.

robm

New member
עברית עם cardtxt+txtmemo

האם שתי התוכנות האלה מאפשרות עריכת טקסט עברית (סימון טקסט והחלפתו) ?

fishmani

New member
אתה מגזים וטועה

א. DOCUMENTS TO GO בא בחינם עם המכשיר תבדוק בתקליטור ההתקנה. ב. בפאלם בניגוד לפוקט רב התוכנות בחינם! להעברת מידע למחשב ישנה תוכנה יעילה באתר של אלון http://alonhzn.googlepages.com/gamepad2 ג. טענה נכונה בגנות פאלם היא שהמכשיר TX מצריך מאמץ כדי ללמוד להשתלט עליו בניגוד למכשירים הקודמים (ללא NVFS ).

הייתי עונה ל-יויו אבל עוד יאשימו

אותי שאני עובד כאיש מכירות של הראל, אז המשכיל בעת ההיא יידום ודי לחכימא ברמיזא קטינא...

AYELET1

New member
כן... סו"ס מנשה מצא זמן קצת לשבת

על הפסיכומטרי... באמת כבר הגיע הזמן...

robm

New member
StoneFox תענה לי בבקשה

StoneFox תענה לי בבקשה על השאלה שלי בקשר לעברית והתוכנות הצעת.

StoneFox

New member
אני חושב שכן

אבל צריך כמובן תמיכה לעברית בפאלם, ואנחנו מדברים על עריכת טקסט פשוטה ביותר, לא כמו תוכנות הoffice.

Ran sch

New member
תמיכת ברשתות VPN

עולה 30 דולר. בשביל לבדוק אי מיילים מהאוניברסיטה (מה שחברי בעלי הפוקט עושים בחינם) אני נאלץ לשלם 30 דולרים עבור תוספת VPN. יש מקום בהגדות של TX להגדיר רשת VPN רק כשאתה לוחץ עליו הוא שולח אותך לקנות את התוכנה !

למעלה