פאלם תותך סוני nz90 אני חדש בתחום ואני חייב עזרה הרגע פשוט אין לי שום מוסג בפאלמים
E efinet New member 11/6/06 #1 פאלם תותך סוני nz90 אני חדש בתחום ואני חייב עזרה הרגע פשוט אין לי שום מוסג בפאלמים
E efinet New member 11/6/06 #3 יש לי את הפאלם בידיים כעת ואני לא מצליח להתקין אפי עיברית אולי בגלל שהעיברית בעיקרון של פאלם אחר אם אתה מבין אולי תיתן אי סי קיו ונדבר פשוט המכשיר חיה ואני לא מוצא ידיים !!!!!!!!!!
יש לי את הפאלם בידיים כעת ואני לא מצליח להתקין אפי עיברית אולי בגלל שהעיברית בעיקרון של פאלם אחר אם אתה מבין אולי תיתן אי סי קיו ונדבר פשוט המכשיר חיה ואני לא מוצא ידיים !!!!!!!!!!
E efinet New member 11/6/06 #5 יש לי עיברית של פאלם של חברת palm אבל זה לא מתאים ובירצוני לשאול אם לדגם שלי צריך עיברית אחרת כלומר האם לכל דגם יש עיברעת שונה או לא
יש לי עיברית של פאלם של חברת palm אבל זה לא מתאים ובירצוני לשאול אם לדגם שלי צריך עיברית אחרת כלומר האם לכל דגם יש עיברעת שונה או לא
E efinet New member 11/6/06 #6 האמנם ישנם דגמים שלא מתחלפים לעברית האם זה נכון שלסוני nz90 אי אפשר להחליף את המערכת הפעלה לעיברית אלא רק אפשר ע"י העיברית שיתמוך בטקסט בעיברית
האמנם ישנם דגמים שלא מתחלפים לעברית האם זה נכון שלסוני nz90 אי אפשר להחליף את המערכת הפעלה לעיברית אלא רק אפשר ע"י העיברית שיתמוך בטקסט בעיברית