פאלם T3 עם סלולרי SAMSUNG Z300

supervine

New member
פאלם T3 עם סלולרי SAMSUNG Z300

שלום יש לי מכשיר T3 וסלולרי סמסונג E300 (או בשם אחר 990). אני רוצה שפאלם יתן הוראה לסלולרי לחייג למספר שאני אבחר (בתוכנת PHONE MAGIC). דרך BLUETOOTH. אני לא יודע איזה INITIALIZATION STRING אני אמור להגדיר. אין סלולרי כזה ברשימה. כשהגדרתי STANDART GSM הפלאפון שואל אם אני רוצה לעשות DUN. ז"א לחייג בשביל הפאלם לאינטרנט. אני רק רציתי שיחה רגילה (שתעבור לאוזניות BLUETOOTH). מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.

קובביס

New member
חייגן מהפאלם לסלולארי

היי, אני משתמש עם ה T3 כחייגן, כללית, בהגדרת הטלפון, את ה MODEL אתה יכול להגדיר כ UNIV.PHONE DRIVER לאחר שתסיים את ההגדרות ב PHONE ב CONNECTION וב BLUETOOTH, תגדיר ב PHONE LINK את ה PHONE CONNECTION במקביל, ב"ספר הטלפונים", OPTIONS>PREFERENCES וסמן ב V את ה ENABLE TAP-TO-CONNECT עכשיו, תוכל להשתמש גם ב DIALER, כלומר להקיש מספר ו"לשלוח" לסלולארי קובי

supervine

New member
הכל סבבה, אבל

הפלאפון אומר "CONNECT DUN WITH PALM"? ואני חייב ללחוץ "כן" בשביל שיחייג. איך אני מבטל את זה ע"י INITIALIZATION STRING? תודה

supervine

New member
טוב, הסתדרתי

צריך רק בפלאפון לאשר את הפאלם. אז הוא לא שואל יותר שאלות. והתקשרות דרך STANDART GSM תודה בכל זאת.

קובביס

New member
מעבר לאוזניה

זאת פעןלת הטלפון להתנתק מהפאלם ולהתקשר לאוזניה...נסה למצוא בטלפון את ההגדרות לקביעה שההתחברות תמשך עד לביצוע הפעולה (חיסכון באנרגיה), ז"א שלאחר ביצוע החיוג, הפאלם יתנתק ותתאפשר ההתחברות לאוזניה. או שתחליף ל SONY ERICSSON ואז אוכל לעזור יותר

למעלה