פאלם TX וכפתורי חומרה

זאינאל

New member
פאלם TX וכפתורי חומרה

התקנתי Launcher חדש ל-TX החדש שלי, והוא השתלט לי בהצלחה על כפתור ה-home ב-silk הוירטואלי, אבל לא על כפתור הבית בחומרה (החדש שיש ב-TX.. הכל חדש ב-TX
). בהגדרות של הפאלם אני יכול לשנות את כפתורי החומרה בצורה מלאה רק לשלושת הכפתורים האחרים - כפתור הבית מאפשר לי לבחור רק בין ה-launcher המקורי או favourites. אני משתמש ב-LauncherX , שנראה שלא מבין שהוא צריך לאכול גם את כפתור החומרה הראשון, אבל אני לא חושב שזה בלתי אפשרי מכיוון שהתקנתי מעין תחליף Launcher בשם HiLauncher שמוכן להתחבר לי לכל כפתור וגם לכפתור הבית (זה מעין תפריט התחל לפאלם. הגדרתי אותו כך שהוא מופיע בלחיצה ארוכה על כפתור הבית, אבל הוא לא באמת שימושי בתור תחליף Launcher מלא, אז אני רוצה גם את ה-Launcher שלי בכפתור הבית). חוץ מזה - על איזה Launcher אתם ממליצים ? תמיד השתמש ב-LauncherX, אבל שמעתי שיש גם דבר בשם ZLauncher, איך זה ?

AYELET1

New member
ה-ZL הרבה יותר טוב. פחות מקריס

את המכשיר (וזה נאמר מפי משתמשת LX נלהבת בעבר...) לגבי לחצן הבית ראה כאן

זאינאל

New member
אני אנסה את ZLauncher

אבל SharkTX לא זמין יותר והקישור מוריד קובץ טקסט. בינתיים מה שיש לי להגיד על Zlauncher זה שהוא נראה לי מעין עותק של ה-Launcher הרגיל, רק סופר סופר סופר משוכלל (עם איזה מיליון אופציות). כרגע הוא קצת גדול עלי ואני אמשיך להשתמש ב-LauncherX בזמן שאני לומד את ה-ZL. ה-LauncherX הוא פשוט יחסית ואינטואיטיבי (מה שאני לא ממש יכול להגיד על ZL) אבל עדיין מאפשר לעשות הרבה דברים שה-Launcher הרגיל לא מאפשר. חוץ מזה - הבעיה המקורית שלי עם כפתור החומרה נפתרה ע"י ButtonEx, תודה לשניכם

1. התקן את ZLauncher +

2. התקן מחדש את ButtonsEx v1.1.7 - לאחר, אומר שנית, לאחר התקנת ה - ZLauncher.

למעלה