פאלש תלת מימד ומשקפיים

avinaom

New member
פאלש תלת מימד ומשקפיים

אני זקוק להמיר מצגת בפאלש שתותאם לצפייה במשקפי תלת מימד (משפקי הנייר שפעם חילקו בסרטים). בנוסף אני רוצה להדפיס על משקפיים כאלה. האם מישהו יוכל לעזור לי? לא מצאתי ספק בישראל ואני זקוק לזה בעבור פרוייקט פרסומי שאני עושה

אתה גם לא תמצא ספק של משקפיים

כאלה בישראל. בד"כ הם מופיעות במקומות מאוד יעודיים (כמו הפרויקט שלך כרגע) ולכן אף אחד לא מייצר כזה דבר על בסיס קבוע. מה שאתה כן יכול זה לפנות לבית דפוס שמדפיס שטאנצים לתת לו שטאנץ של משקפיים עם ההדפסה שאתה צריך עליהם ולבקש מהם להדביק על המרווחים (החורים של העדשות) שקף אדום ושקף כחול (או שתעשו את ההדבקות בעצמכם יחסוך לכם כסף). שווה לפנות לפורם גרפיקה ליעוץ נוסף ועמוק יותר לפני שאתה מתחיל לעשות את זה. לגבי ההמרה תשאל בפורום פלאש כי זה קצת טריקי אם יש לך מוביקליפים בתוך המצגת.

תיצור קשר עם מוזיאון המדע בירושלים

הייתה להם תצוגה שבה הם חילקו משקפיים כאלו (על הלוגו של המוזיאון מודפס עליהם). זה שהם חילקו משקפיים כאלו לשימוש חד פעמי מעיד שהעלות לא הייתה גבוה מדי. בהצלחה

eldarinn

New member
נסה לחפש באינטרנט יצרנים

בעיקר בסין, תוכל להזמין סטוק של יחידות והם ידפיסו על זה מה שאתה רוצה בלי עלות נוספת. תשלח קופסא מלאה משקפיים עם הדפס של כל דבר שבא לך ב FEDEX ישירות אליך הביתה, יעלה לך פחות מלעבוד דרך כל מיני מתווכים. בהצלחה!

למעלה