"פאן-ארט" או "הכובע של רינסווינד".. המממ...לא זכרתי איך הוא טועה באיות, אז טעיתי כמיטב יכולתי...
K keynant New member 14/9/04 #1 "פאן-ארט" או "הכובע של רינסווינד".. המממ...לא זכרתי איך הוא טועה באיות, אז טעיתי כמיטב יכולתי...
K keynant New member 14/9/04 #3 וכן, אני יודע שהרצפה עקומה... זה כי חלק משורות הבלוקים, כמה ישרות שהן נראות, הן לא...
מ מ א ג ר ט New member 15/9/04 #11 חשבתי ש... פשוט זה נראה כאילו הקיר עקום. נראה לי. דווקא המדרכה נראת ממש טוב.
K keynant New member 15/9/04 #12 הוא ישר בעקרון... יש שורות שמתחילות ברווח של אצבע ונגמרות ברווח של אצבע וחצי בצד שני... המדרכה נראית טוב, אבל הקיר שגובל בה לא ישר...זה גורם לפרספקטיבה מוזרה..
הוא ישר בעקרון... יש שורות שמתחילות ברווח של אצבע ונגמרות ברווח של אצבע וחצי בצד שני... המדרכה נראית טוב, אבל הקיר שגובל בה לא ישר...זה גורם לפרספקטיבה מוזרה..
ו ויימס New member 16/9/04 #14 זה נראה כאילו הכל ישר, פשוט מסתכלים בזווית מהצד, והמדרכה היא מהמדרכות האלו שנהיות צרות.
K keynant New member 17/9/04 #15 אם חלק אחד בפרספקטיבה, אז... גם השאר צריכים להיות...אולי באמת זאת פשוט מדרכה דפוקה...
ו ויימס New member 19/9/04 #16 לא, היא לא דפוקה.... היא פשוט... שונה. לא, סתם, נו, יש ת'מדרכות האלו בעלות רוחב לא שווה, נגיד ליד אי תנועה וכאלה. אז ככה.
לא, היא לא דפוקה.... היא פשוט... שונה. לא, סתם, נו, יש ת'מדרכות האלו בעלות רוחב לא שווה, נגיד ליד אי תנועה וכאלה. אז ככה.
K keynant New member 20/9/04 #21 היה לי על זה דיון ארוך עם ידידה... כשהייתי במשלחת לגרמניה...מיוחד, חריג, שונה ויוצא דופן..
מ מ א ג ר ט New member 21/9/04 #22 אני מניחה שמתבקש לשאול למה היית לעזזעל בגרמניה. זו בטח הייתה מטרתך הזדונית... ולכן אני לא אשאל...
K keynant New member 22/9/04 #28 נסעתי למטרת מזימה עולמית... או במילים אחרות, משלחת מטעם בצפר...התארחות אצל משפחות גרמניות עם ילדים בני גילנו(אז הייתי ביא'...). היה מאוד מעניין ונחמד...ווי, כמה בירה הייתה שם...
נסעתי למטרת מזימה עולמית... או במילים אחרות, משלחת מטעם בצפר...התארחות אצל משפחות גרמניות עם ילדים בני גילנו(אז הייתי ביא'...). היה מאוד מעניין ונחמד...ווי, כמה בירה הייתה שם...
L limilu New member 21/9/04 #24 בדיוק! זאת היית כוונתי! נראה לי... אגב, אני מתחילה לקרוא את המדריך לטרמפיסט. נמנמם.