פאנארט פיץ/ליצן

פאנארט פיץ/ליצן

פאנדום הרואים למרחק- האיש הזהוב / רובין הוב

"כשהתעוררתי, הלילה העמוק כבר הקיף אותנו, המחנה מחוץ לאוהל היה דומם, והאש בסיר הייתה להבה מהבהבת אחת בפתיל שמן. הוא ישן, מכורבל כחתלתול, מצחו כמעט נוגע במצחי, בצד השני של המזרן. נשימתו הייתה עמוקה וסדורה, ויד ארוכה אחת הייתה מונחת על השמיכה בינינו, כשכף היד מופנית כלפי מעלה, כאילו הוא מציע לי משהו או מפציר בי. מנומנם, הנחתי את ידי בידו. נראה כי הוא לא התעורר. באופן מוזר הרגשתי רגוע. עצמתי את עיני ושקעתי בשינה עמוקה נטולת חלומות."
(גורלו של ליצן, עמ' 361).

אחחח פיץ והליצן

noyrov

New member
זה יפה

אני אוהבת את התווי פנים העדינים שנתת לליצן (בהגדלה רואים את זה ברור) והגוף הרזה לעומת הגוף החסון יותר של פיץ. בכלל, כל התנוחה- איך שהוא מקופל לתוך עצמו, וכמובן הידיים שלהם. זה הליצן במיטבו.
לפיץ יש משהו טיפה מעוך בפנים, אבל בכללי אני מאוד אוהבת גם אותו. לא אמור להיות לו בשלב הזה תלתל לבן? וקצת יותר צלקות על הגוף?

ממש אהבתי גם את ההצללות שלך, בעיקר בכפלים של הבגד. האדמה מסביב קצת חלקה מידי, זה נותן תחושה כאילו הם מרחפים, או ישנים על קרח

בכל מקרה, אהבתי! פיץ והליצן זה שיפ שמאוד יקר לי
ואני שמחה לראות פאנארטים שלהם.

ברררררר זה גורלו של ליצן
לספר

אז ישמצב שהם ישנים על קרח... קראתי רק פעם אחת אז אני לא זוכרת את הסצנה אבל זה יכול להיות הסצנה מהסוף.

חוץ מזה הפאנארט מהמם

תודה לשתיכן! :)

האמת שפשוט התעצלתי להשקיע באדמה, אבל מזל שהם באמת ישנים בקטע הזה על קרח ככה שזה מתאים :)
תלתל לבן כבר אין לו כי בריפוי אומנות שלו הם תיקנו את זה בטעות.. והצלקות זכרתי שרובן היו על הגב אבל יש מצב שמתאים לעשות לו כמה בכל זאת..

תודה על הפידבק :)

rakefet666

New member
יפה!

מאוד אהבתי את הצורה שעשית את השרירים של פיץ. הליצן קצת שונה מאיך שדמיינתי אותו אבל זה היתרון שבספר- כל אחד רואה את הדמות הצורה שונה ויחודית

למעלה