פאנארט 3: מישהי ציירה לי~ כמה חביב לא? ^-^
J Jifannit New member 22/1/06 #3 זה מהזכרון. י_י מישהי בשם מעיין ^___^ [תסתכלי על התמונה, כתוב שם XD מעיין ברמלי ^^] היא גם ציירה לי רוקיה פרחה. זה מטריד. XD רק שזה למטה איפשהו>>
זה מהזכרון. י_י מישהי בשם מעיין ^___^ [תסתכלי על התמונה, כתוב שם XD מעיין ברמלי ^^] היא גם ציירה לי רוקיה פרחה. זה מטריד. XD רק שזה למטה איפשהו>>
N Neon taichou New member 22/1/06 #4 ../images/Emo205.gifזה לא מהזיכרון ק_ק אני רוצה לראות רוקיה פרחה םם;;
J Jifannit New member 22/1/06 #6 זה כן מהזכרון י_י התיישבתי לידה והיא ציירה לי ולא הייתה רוקיה בסביבה. י_י הייתי עדה לתהליך. י_י ודי כבר עם פיל ורוד הומו;;
זה כן מהזכרון י_י התיישבתי לידה והיא ציירה לי ולא הייתה רוקיה בסביבה. י_י הייתי עדה לתהליך. י_י ודי כבר עם פיל ורוד הומו;;
N Neon taichou New member 22/1/06 #7 ../images/Emo205.gif אבל הוא המאומץ שלי ;___; ואם היא ציירה את זה מהזיכרון היא בטח חרשה את התמונה הזאת כמו אנלוידעת מה OO;;;
../images/Emo205.gif אבל הוא המאומץ שלי ;___; ואם היא ציירה את זה מהזיכרון היא בטח חרשה את התמונה הזאת כמו אנלוידעת מה OO;;;
J Jifannit New member 22/1/06 #8 הראיתי לה אותה רק פעם אחת כשהיא בקרה אצלי [היא לא רואה בליץ' וזאת הייתה הפעם הראשונה שהיא ראתה את רוקי, וגם האחרונה]. י_י אבל למה אמצת אותו, יש חדשים יותר טובים. י_י תשלימי עם זה שהיא טוטאל כשרון!!!1111
הראיתי לה אותה רק פעם אחת כשהיא בקרה אצלי [היא לא רואה בליץ' וזאת הייתה הפעם הראשונה שהיא ראתה את רוקי, וגם האחרונה]. י_י אבל למה אמצת אותו, יש חדשים יותר טובים. י_י תשלימי עם זה שהיא טוטאל כשרון!!!1111
C coral chan New member 23/1/06 #18 אני חושבת שהמעיין הזאת ../images/Emo210.gif שורת לעצמה כמה רוקיות בסתר... XD
N Neon taichou New member 23/1/06 #25 ../images/Emo205.gif לפני שאני מחטיפה מכות לקובו-- ליורואיצ'י יש, נכון? <: