פאנטזיית הוואלטה

asaf me

New member
פאנטזיית הוואלטה

אהלן חבר'ה!!!! כיוון שקבוצתי אינה מאכזבת והיא נמצאית עדיין במקום הראשון (מהסוף), אתמול אמנם הייתי קרוב לנקודות ראשונות אבל הראס לא עמד בציפיות. שאלתי היא אם תוכלו להזכיר לי מהם הכללים לחילוף רוכבים בקבוצות במהלך יום החופש הראשון. ומתי מבצעים את ההחלפה. תודה לכל העונים וברכת שנה טובה לכל עם ישראל. אסף.

החלפת רוכבים במשחק הפנטזיה:

החלפת הרוכבים תעשה ביום המנוחה הראשון של הוואלטה. בניגוד לאופ"א שלא מתה עלינו בני ישראל, והחליטה לקיים את המשחק של מכבי ת"א נגד באיירן מינכן בערב ראש השנה. מארגני הוואלטה כנראה שכן נותנים כבוד לראש השנה שלנו, ויום המנוחה הראשון הוא ב-15.9.2004 כלומר בערב ראש השנה. זמן ההחלפה הוא מרגע סיום הקטע ה-11 ביום שלישי ועד השעה 12:00 (בצהריים) ביום חמישי. חוקי ההחלפה: כל קבוצה רשאית להחליף 2 רוכבים מקבוצתה, כאשר התנאי היחידי הוא שהקבוצה חייבת להישאר במסגרת התקציב (כלומר 1200 נקודות). חשוב להבהיר שרוכב חדש שנבחר, לא גורר איתו נקודות לקבוצה החדשה, ורק נקודות שיושגו בזמן שהוא בקבוצה החדשה שלו יספרו. וכמו כן לא תתבצע גריעה של נקודות לרוכב שהוחלף. את ההחלפות יש לשלוח למייל: [email protected] בנושא של המייל לכתוב: וואלטה 2004. על מנת להקל על הבדיקה של ההחלפות, נא לרשום את שם הרוכב המוחלף וערכו, ואת שם הרוכב המחליף וערכו. שימו לב שיש רוכבים שנבחרו על ידי קבוצות, ופרשו כבר מהוואלטה. ולכן מומלץ להתעדכן ברשימת הפורשים. שנה טוב ובהצלחה.

elkanakohn

New member
מי פרש???

אם אפשר יהיה לפרסם את רשימת הפורשים זה יהיה הרבה יותר קל..... עוד דבר: רוכב שיוחלף לאחר המנוחה ויסיים את הוואלטה- יזכה את הקבוצה בנקודות על הסיום, או שרק רוכבים שהתחילו בקבוצה יעניקו לה נקודות בסיום?

כל רוכב שמסיים את הוואלטה...

מעניק ניקוד. בכל קבוצה אמורים להיות 9 רוכבים (חלק מהקבוצות פחות בגלל פרישות), כל רוכב שמסיים יעניק ניקוד לקבוצה אליה הוא שייך (הכפלה של הערך של הרוכב). אני ינסה להכין רשימה מרוכזת של כל הרוכבים שפרשו מהוואלטה, ואני יפרסם אותה היום או מחר.

nitsansh

New member
רשימת הפורשים עד היום

Stage 10 JALABERT, Nicolas FRA PHO RETIRADOS BODROGI, Laszlo HUN QSD RETIRADOS JEKER, Fabian SUI SDV RETIRADOS Stage 9 FURLAN, Angelo ITA ALS NO SALIDOS SINKEWITZ, Patrick GER QSD NO SALIDOS BERGES, Stéphane FRA A2R RETIRADOS FLICKINGER, Andy FRA A2R RETIRADOS INAUDI, Nicolas FRA A2R RETIRADOS LAIDOUN, Julien FRA A2R RETIRADOS HVASTIJA, Martin SLO ALS RETIRADOS CUESTA, Iñigo ESP COF RETIRADOS TORRENT, Carlos ESP ALM RETIRADOS HUNTER, Robert RSA RAB RETIRADOS BONOMI, Giosue ITA SAE RETIRADOS KONECNY, Tomas CZE TMO RETIRADOS VAN HEESWIJK, Max NED USP RETIRADOS ZAMPIERI, Steve SUI VIN RETIRADOS Stage 7 SILLONIZ, Josu ESP EUS RETIRADOS Stage 6 BERTOLETTI, Simone ITA LAM RETIRADOS KLIER, Andreas GER TMO RETIRADOS Stage 5 SUNDERLAND, Scott AUS ALS RETIRADOS BOTERO, Santiago COL TMO RETIRADOS HIEKMANN, Torsten GER TMO RETIRADOS WESEMANN, Steffan GER TMO RETIRADOS

Mont Ventoux

New member
../images/Emo15.gif פנטיית וואלטה - שלב 10

(אסף, עכשיו אתה צריך להחליט אם כן/לא לוותר על הראס. אתה עשוי לאבד את ה- linterna roja.) בקופה היום: 100 נק' לחימנז על הקטע הלכו פארש משום, שאף אחד כמובן לא טרח לבחור אותו לקבוצתו. אז נשאר רק 50 נק' על הזהובה של לאנדיס, שמפה לשם כבר הכניס לאנשים קופה של 400 נק' (אבל גם לזה יבוא הסוף). זה הספיק לאורן כדי להשתלט על ההובלה (בלי שותפים עכשיו). פלוטון הפנטזייה איבד עוד שני רוכבים היום: ז'לאבר ובודרוגי לתשומת ליבכם.

Sybh

New member
בועז, מה עם קבוצות שהתכווצו?

בגלל פרישת רוכבים מהולאטה?

קבוצות מכווצות

במידה ואתה יכול (וכמובן רוצה) אתה יכול להחליף ביום המנוחה רוכבים שפרשו. במידה ולא ניתן להחליף את כל הפורשים, או שיהיו פורשים נוספים אחרי יום ההחלפה. אז קבוצות יסיימו עם פחות מ-9 רוכבים (בדיוק כמו במרוץ האמיתי). ביום האחרון יהיו אני מאמין מהפכים לפי הניקוד שניתן לרוכבים ששרדו את הוואלטה, יש המון נקודות בקופה ליום האחרון. קבוצה שתסיים עם 9 רוכבים תזכה במקדמה עצומה.

orenwil

New member
תודה על המתנה

כמה טוב לחזור מירח דבש ולגלות שהקבוצה שבנית נמצאת בראש הדירוג בהצלחה לכולם (וכמובן לי) אורן

Mont Ventoux

New member
../images/Emo15.gif פנטזיית וואלטה - שלב 11

בקופה: 50 ללאנדיס על הזהובה - מסומן בטבלה בכתום. (100 נק' לזבריצקי על הקטע הלכו פארש - עוד רוכב שלא נבחר ע"י אף אחד.) אין שינוי בהובלה. רוכבים בקבוצות הפנטזיה אשר פרשו מן המירוץ מסומנים בתכלת. 6 קבוצות בלבד לא איבדו רוכב עד עכשיו. 10 איבדו 1. 5 איבדו 2. 1 איבד 3.

Mont Ventoux

New member
הרכב 1: איך נצברו הנקודות

חלוקת הנקודות של הקבוצות לפי שלבים.

Mont Ventoux

New member
קופות הרוכבים

סיכום הקופות שרוכבים עשו עד עכשיו, כולל כל רוכבי פלוטון הפנטזיה. רוכבים שלא נבחרו אבל עשו נקודות מסומנים באפור. העדרות של רוכבים מן הקטע (בגלל פרישה) מסומנת ב-X.

Mont Ventoux

New member
רשימת רוכבים מעודכנת ל-14-9-04

זוהי רשימת הרוכבים הלוקחים חלק בוואלטה + ערכם במשחק. רוכבים שפרשו מסומנים בכתום. שימו לב שבאתר הרשמי רשימות המשתתפים לפי קבוצות עדיין לא מעודכנת. נכון לעכשיו, גם הרשימה המופיעה במאמרים לא מעודכנת (בלי קשר לפרישות). אז נקווה שאין לי פה טעויות. כמובן שייתכנו פרישות נוספות לפני תחילת שלב 12. בכל מקרה, בשעת החלפת רוכבים, אשמח אם בנוסף לדרישותיו של הבועז תציינו גם את מס' הגב של הרוכבים. זה יכול לעזור לי בבירוקרטיה.

ונטו תודה רבה

בזכות הסטיסטיקות שלך משחק הפנטזיה הופך להיות הרבה יותר מרתק וכיף למעקב (גם לקבוצה שלא צוברת נקודות כמו שלי
). ויותר חשוב ללא העזרה שלך, כנראה שלא הייתי מצליח להריץ את המשחק במהלך הוואלטה. תודה רבה ושתהיה לך שנה נפלאה, בועז שחר

שינוי מייל

מסיבות לא ברורות אני לא מצליח להיכנס למייל בוואלה (יכול להיות שהאתר קרס?), אז עדיף שתשלחו את הקבוצות למייל השני שלי: [email protected] בגלל מתקפת הוירוסים, לא לשכוח לרשום בנושא: וואלטה 2004 תודה ושנה טובה, בועז

דרורגל

New member
שלחתי שוב את השינוי שלי כי אני רואה

שהרשימה היא עדיין המקורית

למעלה