פאניקת אלצהיימר

ענתי44

New member
פאניקת אלצהיימר

סוף סוף גמרנו את הביורוקרטיה ורכשנו לאמא כסא גלגלים המותאם לצרכיה. הוא היה אמור להגיע היום. חזרתי הביתה, כולי נפעמת מסדנת הכתיבה שלי, בגלל החג תל אביב היתה פקוקה. עליתי לאוטובוס לאשדוד.הנהג סטה מהדרך ונסע במקום דרך הכביש המהיר, בכביש הישן.יכולתי לחשוב שאולי זה נהג חדש שהתבלבל במסלול, או שהיתה תאונה בכביש המהיר והוא חסום או סתם פקקים שם ( זה מה שקרה) ולכן הנהג בחר בדרך עוקפת. אבל, לא! ישר נכנסתי לפאניקה. " זהו!", אמרתי לעצמי," זה מתחיל הסימן הראשון של אלצהיימר. עליתי וודאי לאוטובוס ליבנה. " זה ה אוטובוס לאשדוד?", שאלתי בבהלה. כמובן שעליתי לקו הנכון, והגעתי הביתה בשלום והכסא הגיע בזמן והוא מצויין והכל בסדר, רק דפיקות הלב כשחשבתי שאלצהיימר רודף גם אותי לא נרגעו. חג אורים שמח לכולם. (נו אם אני זוכרת שעכשיו פסח אז בטח אין לי אלצהיימר!!! חחחח )

עב

New member
אפשר להגיד שאת בחברה טובה?

* כשאני מתבלבלת בכיוונים * כשאני שוכחת היכן שמתי את המשקפיים ומוצאת אותם תלויים עלי * כשאני לא מוצאת את המילה המדויקת * כשאני שוכחת את מספר הטלפון שלי ויש עוד ועוד...

ענתי44

New member
אני בטוחה שאני בחברה טובה../images/Emo140.gif

תזכירי לי איך אמרת שקוראים לך???????. סתם סתם. פשוט החלטתי לצחוק על התופעה הזו ולא לתת לפאניקה מקום בליבי. אז שיהיה יום נפלא לכולנו

למעלה