פאניקת הסנפה ראשונה

איילת.

New member
פאניקת הסנפה ראשונה

היי למי שהשתמשה בסינרל,אני לפני שימוש ראשון ומפחדת מזה הרבה יותר מזריקות! אז,מי שיכולה לספר לי אם זה שורף או נוזל החוצה,איך לשאוף את זה עם הראש מעל המשאף או כדאי לשכב וכשהראש מוטה אחורה דוקא יותר נוח? איכס פיחס.אה ועוד משהו,כשמפסיקים, המחזור מגיע מיד או אחרי כמה ימים? תודה

רוני@30

New member
איילת - זה באמת, אבל באמת, כלום ../images/Emo70.gif

הי, אני מסניפה ותיקה - כבר שלושה ימים רצוף..... וזה ממש ממש לא ראוי ללחץ או דאגה מצידך. תעקבי אחרי הוראות שבקופסה - הן מאוד מדויקות ועוזרות. אני מסניפה בעמידה, מול המראה באמבטיה, עם הראש ישר והבקבוקון ישר גם הוא. אני סותמת את הנחיר הלא מסניף, ומנסה לשאוף תוך כדי הלחיצה על הבקבוק (למרות שבד"כ נגמרת לי השאיפה לפני שאני מצליחה ללחוץ...). אחרי ההסנפה אני מטה ממש לשנייה את הראש אחורה בשביל להבטיח את זה שהחומר נכנס. זה לוקח דקה. זה לא שורף, זה כמעט לא נוזל החוצה וזה רק עושה - לי לפחות - טעם קצת מגעיל בגרון (אף-אוזן-גרון - זוכרת מהילדות? - הם מחוברים ביניהם...). בכל מקרה - הרופא שלי הרגיע אותי מראש שגם אם נוזלת טיפה החוצה זה לא מאוד משמעותי ושהומר שנספג מספיק כדי לפעול את פעולתו. לגבי מה קורה אחרי שמפסיקים - אני לא יודעת מה לענות לך. אני לוקחת את הסינרל במקביל לזריקות גונל, כך שמבחינתי כשאפסיק אני אמורה להכניס להריון
בכל מקרה בהצלחה רבה - ואם את צריכה עוד עזרה אז תגידי.

יעל@

New member
הוסת לא מושפעת מהסינרל והיא

אמורה להגיעה 14 יום בערך אחרי שהיה ביוץ. זה קצת מריר כי כל החלק הזה של הפה והאף מחובר שם בצינורות, אז לפעמים נוזלת טיפה קצת מרירה. אפשר להטות טיפה את הראש אחרונה. וזה ממש לא נורא. זה ממש החלק הקל של הסיפור. לפעמים יש תושה קצת של צינון אחרי. בהצלחה. ואני מצטרפת להסנפה עוד יומיים. ולא מפסיקים עד הרופא אומר להפסיק!!!!

למעלה