פאניק אט דה דיסקו בארץ!

פאניק אט דה דיסקו בארץ!

שלום אנשים , אני חדשה בפורום הזה. רציתי להסביר לכם בקשר דבר שעובר עלי.. ואני יודעת שזה עובר אצל רובכם , אבל אף אחד לא עושה כלום! הגיע הזמן שאנחנו נפעל! ונביא את פאניק אט דה דיסקו לארץ! הגיע הזמן להפגין , להדביק שלטים ברחובות , לתכנן מפגש מעריצים , לפתוח אתר רשמי למעריצים.. להתחיל לפעול! הגיע הזמן אנשים! בגלל זה אני מציע לכם להתחיל מפה: http://www.atzuma.co.il/petition/panic/1 אנחנו זקוקים ליותר מ5,000 חתימות! ואנחנו אפילו לא קרובים! אתם מסכימים איתי. אני רוצה שתוסיפו אותי למסנג'ר: [email protected] אבל אנשים כאלה שבאמת רוצים שפאניק יבואו לארץ! קדימה אנשים , בואו נפעל!!!

דבר ראשון ,ברוכה הבאה .

דבר שני , כבר יש עצומה ,גם באינטרנט וגם ידנית. ובנוסף ,יש פרויקט גדול שכבר רובו יצא לפועל. (פתיחת הפורום) חלקו השני אמור לצאת בימים הקרובים אני מקווה אם לא ,עד חודש הבא זה יצא לפועל.

chen010189

New member
../images/Emo45.gif והעצומה שפתחנו יותר רצינית

אין אפשרות להכפלת הצבעות וגם האמנים וFBR מכירים אותו יערה סורי שלא עניתי לפלא' הלכתי לישון כמו ילדה בכיתה א' ב20:00 ואז עד שהתעוררתי מהצלצול כבר ניתקת....... ~חוזרת לישון~

chen010189

New member
אגב יערה שאלונת...

יש מצב לנעוץ את השרשור שפתחתי על העצומה חד פעמי עד שהנעץ ירד מעצמו?
ויש מצב להכניס אותה לטאגליינס? חח כמה בקשות |פרצוף נבוך של מסן|

אוקי...

לנעוץ כבר אי אפשר ,עבר יותר מידי זמן ועכשיו אני אשים בטאגליינס..

chen010189

New member
את יכולה לפתוח הודעה ולשרשר אותו אליך../images/Emo3.gif

ודברי איתי כשתהיי במסן קראתי ת'סמס והוא לא מחובר

הא. כן?

רגע, אז אם כבר יש עצומה.. אפשר יהיה להרשם לשם? ומה דעתכם על הרעיון? אפשר שבכל עיר יהיה מישהו שיוביל הפגנות או משהו בסגנון.. ממחר אני מתחילה להדביק כרזות. זה בסדר או מיותר? :/

chen010189

New member
לא צריך להירשם

מספיק ללחוץ על כפתור ההצבעה. שמישו ישים פה ת'קישור.. אני לא מאופסת
ורעיון אחלה אבל כבר מאורגן מזמן על ידי חנה-3has3 את תמיד מוזמנת לקחת בו חלק, דברי איתה על זה...

3has3

New member
../images/Emo112.gif להדביק כרזות?

זה לא רעיון שלי X: מה רעיון שלי?

3has3

New member
../images/Emo112.gif אני אישית חושבת

שזה טו מאץ'... אנחנו מהר מאוד נהפוך להיות כמו מעריצות טוקיו הוט ויתחילו לשנוא את פאניק רק בגלל המעריצים... אז אני חושבת שעד שלא נעשה את זה מסודר וכל הפרויקטים יגמרו ופאניק יקבלו את העצומות שלנו, אין טעם לעשות את זה

chen010189

New member
כן בואו ננסה להיות רגועים

אני לא נגד כרזות, אבל אני גם לא בעד ההשלכות של זה אחר כך. לא כל הקהל של טוקיו כזה (~מצביעה על עצמי~) אבל אני כן נגד אותן קבוצות שנסחפות. קונות להן גיטרות חשמליות באלפי שקלים, פסלים בגודל של אני לא יודעת, ספר, וידאו בלי סוף והכל בבת אחת (כי בנפרד חלקכם יודעים כמה אני מתה על דברים כמו ספר או וידאו וכאלה) ייחצון מטורף שעובר את גבול הטעם הטוב. בואו לא נעבור את הגבול הזה...

../images/Emo6.gif

אמרתי לך כבר שאת וחן יכולות..ורק צריך לעשות ועידה נורמאלית ולראות מה אנחנו עושים

chen010189

New member
אני מפגרת X: אותך ואת שיר צריך לעדכן

כל הימים לא עדכנתי
~מעיפה לעצמי כאפה על טמטום~ היום אני אשלח לשתיכן מסר :X פאק... זה מה שקורה שהראש בפלנטה אחרת...........

למעלה