פאניק אנסמבל אתמול בתמונע

stochner

New member
פאניק אנסמבל אתמול בתמונע ../images/Emo47.gif

האמת, באתי עם רמת ציפיות גבוהה מאוד. למיטב זכרוני זו הפעם השביעית שאני רואה (ושומע) אותם בהופעה. והציפיות שלי, מולאו לגמרי, עם לא הרבה למעלה מהן. המופע היה קצת שונה מהאחרים, שירים נוספים, אווירה הרבה יותר נינוחה, הכל הרבה יותר מלוכד, נראה לי השעבודה שהחברה האלו משקיעים עכשיו בגמר הדיסק לשהם רק עושה להם טוב, והרבה. זו לא רק מוזיקה נפלאה, יש גם את האלמנט הבידורי בענין, ויעל קראוס, הזמרת הנפלאה מגישה את השירים נהדר. למרות שכל הנגנים (והזמרים/ות) הנם בעלי יכולות וירטואוזיות ממש, המופע לא מתבסס על יכולות אלו. המופע מתבסס על עיבודים מענינים ומרשימים כך שכל הכלים נמצאים בתנועה, במקביל, לעתים בשילוב עם מוזיקה אלקטרונית מ-LAPTOP, אבל בצורה הרמונית ומשלימה לחלוטין, ובזכות עיבודים אלו מלאי המחשבה אין הרגשה של עומס אלא ענין, כך שאין שיעמום אפילו לשניה. נהפוך הוא, ממש קשה לקלוט בו זמנית את כל הניואנסים הדקים, ולכן אני (לפחות) מגיע שוב ושוב כדי לקלוט עוד ממה שהם עושים. אני מקווה שהדיסק יעזור לי עוד בכך, אם הוא יתבסס על פורמט ההופעה. בתור מוזיקאי גם מרשימה אותי העובדה שכל חברי הלהקה מנגנים אחד עם השני, אחד עבור השני, לא נראים לי משחקי אגו, ולכן הסינרגיהבתוצר הסופי ממש בלתי נמנעת, ועל הכל מנצח אחד המוזיקאים המוכשרים ביותר שפגשתי בשנים האחרונות, רועי ירקוני. אין לי הרבה מה להוסיף חוץ מזה שגם אני וגם כל האנשים שבאו אתי היו תמימי דעים שזו היתה הופעה מושלמת, מלאה הנאה ומוזיקה טובה, מעניינת, אטרקטיבית מאוד גם חזותית, ואם לא יהיה שינוי בלתי צפוי נגיע שוב למופע ההשקה של הדיסק שלהם שצפוי, אם הבנתי נכון, ב-22 לפברואר (לא יודע עדיין היכן). שי טוחנר

למעלה