פאנלים

melodynoa

New member
פאנלים

פאנלים מפלסטיק בתחתית הקיר, באותו צבע של הקיר, נותנים אשליה של קיר קצר יותר? באיזה אפקטים של צבע או צורות (פסים לאורך, תמונות מאורכות כלפי מטה) אני יכולה לתת אשליה של בית יותר גדול? את הקירות בבית כבר סיימתי לצבוע - בצבע לבן קרמי, נורא מעודן. שמתי וילונות לבנים, מדפים בצבע עץ מהגוני, הרצפה אצלינו נוראית, יש שם רק בטון בערך, אז פשוט הנחתי pvc בהיר (בלי להדביק) וקניתי שולחן אוכל בהיר, ומפה בצבע קרם. שטיח כחול כהה ווילונות בורדו. הבית נורא קטן (אנחנו זוג) וישן (40 שנה בערך) ובנוי מחומרים גרועים, אפילו אי אפשר לשים מדפים כי הקירות מתפוררים, הם בנויים בעירא מחול, אז חיברנו את המדפים בשלשלאות לתקרה לתמיכה. הרצפה עקומה נורא, בעיקר בפינות, כל הבית שקע, כך שאי אפשר להניח רהיטים בקצוות החדר, אלך רק בלאטה אחד קדימה, וזה לוקח מקום. החלונות מתפוררים..... עזרה!

יופלה1

New member
נועה תעברי בית

לפי התיאור שלך את לא בפורום הנכון ביטוח לאומי בפורום אחר

הבית הישן

יש המון רומנטיקה בבית ישן . תנסי דווקא ללכת עם הבית ולנצל את תכונותיו ולא להרגיש כאילו את גרה בחורבה. מאוד מודרני היום ריצוף בטון אז אולי תנסי להבליט את הרצפה ולא לכסותה בחומר פלסטי אלא בשטיח מדהים אחד וטוב שמשדר יוקרתיות ועיצוב. המסר שלי - אם את לא יכולה ללהחליף בית או לשפץ תנצלי את תכונותיו של זה ויש תכונות ואיכויות לבית ישן רק להשקיע... קשה לי לתת רעיונות אופרטיביים כי אין לי תמונה מדוייקת בראשי כיצד נראה הבית אך תנסי ללכת עם ולא נגד בהצלחה!!!

למעלה