Rickenbacker 4001
New member
פאנפיקשיון\סלאש../images/Emo41.gif
ובכן,כתבתי משהו חדש.זה סלאש בכמה חלקים,כי זה פשוט יהיה עילג באחד.
בכ"א לפני שאני אפרסם אני רוצה לומר משהו: 1)תירגמתי את הפיק הזה מאנגלית.אני חושבת שאני כותבת ומתנסחת בפיקים קצת יותר טוב באנגלית,אז אל תאשימו אותי אם התרגום דפוק. 2)אל תסקלו אותי,בבקשה.אני לא ממש כישרון,ואני גם לא כותבת מדהים,אבל אני אוהבת לכתוב ולכן אני מפרסמת.תודה.^^ בכ"א היר איט גואס: שם של הפאנפיק:אין בנתיים דירוג
G-אני מניחה.שום דבר מיוחד מדי שמצריך הגבלת גיל. פיירינג:ג'רארד\מייקי אולי עוד סלאש בפרקים הבאים.
הוא זז באי נוחות בכיסא,פוחד."לא,זה לא יכול לקרות לנו.אנחנו לא יכולים להסתבך ככה,להיות מושעים.פשוט לא.זה לא קורה." הם חיכו למנהל כבר קצת מעל שעה,וזה גרם לו להיות לחוץ ומבוהל אפילו יותר.במוחו הוא הריץ את המחשבות על אימא שלו.היא תשנא אותו.וגם אבא שלו,אבל מזה לא ממש איכפת לו,הוא לא ממש חיבב אותו גם ככה.בוב ישנא אותו.וגם ריי.הם לא היו חברים שלו,אבל הוא העדיף להיות בצד הנכון של המוח שלהם. כל זה לא יכול לקרות,פשוט לא. המנהל נכנס לחדר,יורה מבטים מלאי רצינות לכל עבר.הוא התיישב על הכיסא הגדול ונאנח. "ג'רארד ארתור וואי..."הוא נאנח שוב,ומייקי חשב שאם הוא ימשיך לעשות את זה,הוא עלול לאבד את כל האוויר ולהיחנק.הלוואי,עלתה מחשבה קטנה במוחו,אבל הוא דחק אותה. "לראות את התיק האישי שלך זאת לא כזאת אטרקציה,אבל זה?חצה את כל הגבולות שלי.עישון בשירותים?אני יכול לנסות לסלוח על זה.הכאה של ילדים,בלי שום סיבה נראית לעין?שום דבר ששלושה מכתבי סליחה,שלושה פיצויים כספיים לשלוש אימאות,ושלושה חודשים של ריתוק לא יפצו עליו.אבל זה?" ג'רארד פלט נחרת בוז קטנה שבקושי נשמעה. "ומייקל ג'יימס..אתה אף פעם לא ביקרת כאן,נכון?ילד טוב.אתה לוקח את כל התרופות שלך,אלו שאתה חושב שעושות אותך נורמלי והולך לביה"ס,מקשיב בשיעורים,לא מתחצף.בטוח שאתה ילד נורמלי כמו כולם,כשאתה יודע בתוך תוכך שאתה לא!" זה היה יותר מידי בשבילו.הוא התחיל לבכות.זה היה יותר מידי.משפיל,מעליב,פוגע, נכון. הדמעות הקטנות התגלגלו במורד הלחיים.ג'רארד ניגב אותן בעדינות עם אצבעותיו. "תפסיקו עם זה,הומואים!סוטים חולניים!" וג'רארד הוריד אותן למטה,לא לפני שמילמל משהו למייקי. "ובכן,את ההחלטה שלי כבר קיבלתי.זה הכל תלוי בכם.."
זה הפרק הראשוןP:
ובכן,כתבתי משהו חדש.זה סלאש בכמה חלקים,כי זה פשוט יהיה עילג באחד.
![](https://timg.co.il/f/Emo41.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo41.gif)