פאנפיק בהמשכים

Fall Out Liel

New member
פאנפיק בהמשכים../images/Emo168.gif

*מועתק מפורום מכ"ר
זה פאנפיק שכולם משתתפים בו. אני כותבת את חלק ואתם ממשיכים. למשל: א': דנה הלכה לים וראתה את.. ב': ביל לובש חוטיני והוא אמר לה.. ג': שהיא חולמת >< וכך הלאה והלאה.. תנסו לעשות את זה כמה שיותר הזוי ומצחיק, ככה זה הכי כיף!
נתחיל: היה זה יום קריר וגשם ירד מחוץ לחלון. האווירה הדכאונית ששררה כיסתה את כולם, ומבט מדוכדך כיסה את פניהם של החבורה. "אנחנו צריכים לצאת קצת מהחדר" קרא טום לפתע, "לאן?" שאל ביל בשעמום. "בואו נלך למועדון!" חייך וקם ממושבו. "טוב, לא יזיק לנו לצאת קצת מהחדר ולהתרענן" אמר גיאורג והחב'רה התארגנו ויצאו. בהגיעם למועדון הם נכנסו פנימה, הם התקדמו אל עבר המושבים כשלפתע................

ממשיכה

כשפלתע הם ראו שהמועדון הזה הוא להומואים ביל טום וגאורא השאירו גוסטאב במעודון והלכו למועדון אחר. הם הגיעו למעדון בשם"פריחת הלוטוס"כשהם גילו שזה בעצם בית זונות המשטרה הגיעה ו.....

animfanatic

New member
ממשיכה

המשטרה הגיעה והתחילה לעשות פשיטה על המקום. ביל, גיאורג וטום התחילו לחפש דרך פנויה להימלט מהמקום כשלפתע משום מקום הם שמעו מישהו שר ואורות מכוונים אליו. "זה גוסטב!" צעק טום בפנים מזועזעות. גוסטב הופיע על הבמה עם צעיף פרווה בצבע ירוק זוהר וניענע את עכוזו מצד לצד. המקום הפסיק לרעוש וכולם הביטו לכיוון הבמה. "מה לעזאזל הוא עושה? הוא לא חושב שהוא צריך לברוח?!" שאל גיאורג בעיניים פעורות. "ומה לעזאזל הוא מחזיק ביד?" שאל ביל.

LiHiLuSh

New member
המשך

"מה לעזאזל הוא עושה? הוא לא חושב שהוא צריך לברוח?!" שאל גיאורג בעיניים פעורות. "ומה לעזאזל הוא מחזיק ביד?" שאל ביל. "אומיגדד זה סייבר טום אמר בצעקה" " יא אני לא מאמין עליו ביל אמר" "יו גוסטב אני מצטרף עלייך תביא לי גם משהו מדליק אמר גיוארג" מה אתם מפגריםם צריכים ליברוח מה!!אמר ביל" אממ ביל תיראה כולם שקועים במופעה שלהם נירא לי שזה היה בסדר ,אמר טום" נירא לך שהיה בסדר ?,אין לך עיינים הם מתחילים להתפשת ולעשות תנועות לא טובות " חח תמשיכו אין לי רעיונות...

LiHiLuSh

New member
שחכתי חח השורה האחרונה זה

של ביל נירא לך שהיה בסדר ?,אין לך עיינים הם מתחילים להתפשת ולעשות תנועות לא טובות ,אמר ביל"

TaaaaaaaaaaL

New member
מנסה להמשיך :]

נירא לך שהיה בסדר ?,אין לך עיינים הם מתחילים להתפשת ולעשות תנועות לא טובות ,אמר ביל והתקדם לעבר היציאה "חכה רגע אני בא איתך" צעק טום, וגיאורג וגוסאטב אחריהם כמו כלבלבים עצובים . ביציאה משם חיכו להם מליאנתלפים של מעריצות שצורחות כל מיני משפטים בגרמנית .. ביל לא היה במצברוח לכל זה אז פנה ימינה והתחיל להתקדם .. לפתע הוא ראה מולו ..... +זאת הפעם הראשונה שאני כותבת אז לא לצחוק עליי +

ממשיכה

לפתע הוא ראה מולו פוסטר ענקי שלהם.... הוא נשאר לעמוד מול הפוסטר ולא מבין מה חסר בו .....עד שעוברת נערה מתבוננת בו מתבוננת בפוסטר וממשיכה ללכת .... הוא הולך אחריה ושואל אותה "תגידי את אולי יכולה להגיד לי מה חסר בפוסטר?" הנערה הסתכלה והביאה לו סטירה

למעלה