פאנפיק HG

גיני1998

New member
פאנפיק HG

ללא בטא,ללא קוראים קודמים,ישר מהתזכירים בפלאפון. אפשר גם בקובץ,אפשרויות לשם יתקבלו בברכה אתה חושב עליה? כשאתה שוכב בחושך,מחכה שאצבעות הלילה ימשכו אותך לשינה טרופת סיוטים? אתה חושב על הצחוק המתגלגל? על השאלות התמימות? על הפנים הרזות? על העיניים הגדולות? אתה חושב על חיוכה? על חיכוך החנית בידך? על צעקותיה הנואשות? אתה חושב כמה דמתה לאותה הציפור שכה אהבה כשנאבקה ברשת אשר קלעת במו ידיך? כמה הרסנית הייתה שריקת החנית? כמה סופנית הייתה אנקתה? אתה מדמיין בראשך את השיר שלחשה,שניות לפני מותה? את רעם התותח שסימן את סופה? כשאתה לבד בלילה, אתה חושב עליה?

terrapin

New member
חזק מאוד.

גם לגילך וגם בכלל, זה כתוב מצוין. לי יש קטע שאני לא אוהבת שפה גבוהה כשהיא לא מוצדקת בעיני, ויש כאן כמה מילים שאפשר היה "להנמיך" אבל זה עניין של טעם אישי.

ellendili

New member
זה כתוב יפה

רק ש... טוב... הוא קצת מת שנייה אחרי אותה שריקת חנית אז...
אני צוחקת. אהבתי. זה כתוב באמת יפה

גיני1998

New member
חחחח XD

שכחתי לכתוב למעלה P: כתבתי את זה כאילו קטניס לא הייתה במשחקים,ורו הייתה שם לבדה,אני כותבת גם עוד אחד (לא כזה אבל ברעיון של ללא קטניס) על הקשר של רו ות'רש שמחה שאהבת

Billy Shirs

New member
הממ,

זה כתוב יפה, וזה קצר וקולע. קצת מפריע לי הקטע של הפסיקים, שהם צמודים למילה שבאה אחריהם. ככה שבמקום להיראות ככה - בלה, בלה זה נראה ככה - בלה,בלה זה קצת מפריע לזרימה של הסיפור ומסיח את הדעת מהתיאורים שלך, שהיו באמת יפים וברוח הספר. עוד משהו - הצלחתי להבין שזה מדבר על רו, אבל מי הדובר? זה מארבל? שניות אחרונות לפני מותו? כדאי לך לכתוב הקדמה קצרה לפני הפיק כדי לספר לנו על מי הוא, מה הדירוג שלו ועוד כל מיני פרטים שחשוב לך שנדע לפני שנתחיל

גיני1998

New member
אינלימושגמהלרשוםבכותרת~

ידעתי ששכחתי משהו כשפרסמתי XP כתבתי את זה כאילו קטניס לא הייתה במשחקים,ורו הייתה שם לבדה אז תכלס לא היה מי שיהרוג אחרי המוות שלה את הנער ממחוז אחת,אז כן,זה עליו. אין לי מושג למה אבל אני תמיד שוכחת לעשות רווח אחרי הפסיק XP סורי על זה. ^^

Billy Shirs

New member
זה בסדר

פיק כזה נקרא AU - Alternative Universe, יקום חלופי. כשקורה משהו שלא היה אמור לקרות בספר או להיפך. נראה לי שזה בדירוג PG13 כזה... אין בו תיאורים יותר מדי גרפיים של אלימות או קללות. נראה לך שמארבל היה מנצח אם קטניס לא הייתה? זאת שאלה מעניינת דווקא, אף פעם לא התעמקתי בזה...

גיני1998

New member
הכל יכול לקרות

זה כמו הבדיחה הישנה הזו שכולם מספרים ביסודי: איש אחד מתלבט אם לנסוע במונית או באוטובוס: "אם אני אסע באוטובוס יש 2 אפשרויות,או שאני אשב או שאני אעמוד,אם אני אעמוד אז בסדר אבל אם אני ישב יש 2 אפשרויות,או שאני אהיה לבד או שישבו לידי,אם אני אשב לבד אז בסדר אבל אם ישבו לידי אז יש 2 אפשרויות..." ככה זה ממשיך עוד ועוד,ועוד לא חשבו שהוא יכול לעמוד ליד מישהו ולהתחיל שיחה....אם חושבים על זה הנוכחות של קטניס השפיעה המון...יום אחד אני אעשה על זה טבלה D:

N o R i K o

New member
אין לי הרבה להוסיף,

כמו שכבר נאמר, הכתיבה ממש טובה, במיוחד לגילך, אבל... בגלל שלא הייתה אף הקדמה ולא היה אף הסבר הרגשתי שזה יותר קטע שנכתב בהשראת HG ולא פאנפיק, מצד אחד קישרתי את זה למוות של רו, מצד אחר לא... אז כדאי בפעם הבאה לתת את ההסבר מראש, רק כדי שכולנו נוכל להיכנס לפאנפיק בראש קצת יותר מכוון

גיני1998

New member
~והקדמה~

כתבתי את זה כאילו קטניס לא הייתה במשחקים,ורו הייתה שם לבדה אז תכלס לא היה מי שיהרוג אחרי המוות שלה את הנער ממחוז אחת,אז כן,זה עליו. אין לי מושג למה אבל אני תמיד שוכחת לעשות רווח אחרי הפסיק XP סורי על זה. אני כותבת גם אחד על היחסים בין רו לת'רש ^^ תגובות בונות תמיד מתקבלות בברכה,ו... מה הדירוג של כזה? O.ם אני פשוט גרועה בלדרג

למעלה