פאנפיק

ShaDoW GiRl

New member
פאנפיק../images/Emo180.gif

הבא ונתחיל פאנפיק.. כלומר אני לדוגמה אתחיל כאן סיפור וממנו אפשר כל אחד שרוצה ימשיך וזה פשוט יתגלגל. =] עכשיו העניין בפאנפיק הזה שאפשר להוסיף כל מני דמויות מסרטי מתח או אימה והכי חשוב להיות מותחים ויצירתיים.. אזז.. הבא ונתחיל: "זה היה לילה סוער מאוד.. גשם דפק על חלוני והרוחות הניעו את העצים. אם לא שמעתי את רעש הרוח היה אפשר לחשוב שמישהו מנסה להכנס לחדרי.. הדלקתי את הטלוויזה וכל מה שראיתי היה שלג.. היא לא הראתה דבר.. בהיתי בטלוויזיה בהיפנוט.. לא יכלתי להוריד את עיניי ממנה.. ולמרות שבהיתי בה בהיפנוט בתוך תוכי הרגשתי שאני לא לבד.. שמשהו בוהה בי בצורה שאני בוהה בנקודות השחורות/לבנות/אפורות בטלוויזיה.. " לא'דעת.. זה מה שעלה לי בראש.. בטח 'קצת' מוכר מפןלטרגייטס.. אבל בכל אופן תמשיכו

lestatgirl

New member
ואז לאט לאט התחילו טיפות לטפטף מתוך

הטלויזיה ופתאום צרחה מקפיאת אוזניים שלוקים ועיינים נשמעת מבחוץ לחדר ואחריה שקט מצמרר ופתאום דפיקה על החלון חברתי הטובה ביותר עמדה בגשם רטובה עד עצמותיה פתחתי לה את החלון היא נכנסה התחילה לטפטף על השיט מים מהולים בבוץ (עד שהשטיח חזר מניקוי ...רק שלא תתישב על המיטה) ואז היא התיישבה על המיטה היא אמרה לי שיש משו שהיא רוצה להראות לי ושאני לא יבהל זה היה ידידינו הטוב תלוי על העץ שמחוץ לחלוני העץ שמאז ומעולם היה איתי היה נראה שגופו היה מרוטש לגמרי ישבתי במשך אולי דקה שלמה בהיתי בו הוא היה נראה מת לגמרי ופתאום......... הוא וחברה שלי התחילו להתפקע מצחוק :"את היית צריכה לראות את הפנים שלך"... היא אמרה לי אוהבת כ"כ סרטי אימה מה חשבנו שאחרי שראית כ"כ הרבה אולי הפכה לחסינה... אבל כמעט התעלפת מרוב פחד פתאום נשמעו רעשים מהמדרגות "נו את מי הבאתם להפחיד אותי עכשיו?."אמרתי והם היתממו מה זהו בכזה קור למי יש כוח לעשות עוד משו .. ואז פתאום הדלת החלה להיפתח.........

למעלה