פאנפיק

Rose131

New member
פאנפיק../images/Emo29.gif

הממ.. ראשון שלי.. אז אל תצחקו שיצא גרוע... וגם יש טיפה משולב משירים לא של MCR שם הסיפור: אמ. לאדעת. אין לי שם כותב: נועה סוג: אממ.. רומן? אורך: חלק אחד דירוג:הממ.. A- אין פה שומדבר שלא מתאים לילדים קטנים... זוג: הלנה\ג'רארד(הו, כמה נדוש) כל מה שרציתי זה להיות לבד לקצת זמן, שלא יראו אותי בוכה, יצאתי החוצה והתחלתי ללכת. אבל הוא בא אחרי. "הלנה חכי!" "תעזוב אותי לבד ריי. תן לי ללכת קצת לבד, להירגע. נמאס לי כבר לריב איתך, איתכם." "אבל תחזרי, אל תישארי לבד בחוץ מאוחר" פשוט הינהנתי בלי להסתובב והמשכתי ללכת. אפילו שכל כך כאב לי, אחרי הריב איתו, ושהייתי כל כך עצובה-חייכתי, אהבתי את ההרגשה שהוא שם, ושאני יכולה לסמוך עליו, כי זה התפקיד של אח גדול, למרות שאני כועסת עליו. המשכתי ללכת, אני לא יודעת למה, פשוט ללכת, באוויר הקר. התחיל לרדת טפטוף. למה לא לקחתי מעיל? בשלב מסויים פשוט עצרתי בתחנת אוטובוס וישבתי שם, מתגוננת מהגשם, בוכה, חושבת על מה שקורה. ישבתי שם עוד כמה זמן.. שמעתי מוזיקה... עצמתי עיניים... “hello there, the angel from my nightmare” זה מה שהתנגן...אני דמיינתי את המלאך שלי, זה שייקח אותי מכאן כבר, לבית מאושר, עם משפחה מאושרת.. "למה נערה יפה יושבת לבד בגשם?" נבהלתי, הסתובבתי- זה היה ג'רארד, חבר של ריי, זה ששר בלהקה הקטנה שלהם. אני שומעת אותו שר, רואה אותו, היו לו תמיד עיניים עצובות, ריקות. כאילו היה משהו שנעלם, והשאיר אחריו חלל ריק. "אל תיבהלי.. זה אני" הוא אמר בקול המרגיע שלו "כן, עכשיו הבנתי" חייכתי חיוך קטן "למה את פה בגשם?" "סתם.. התחשק לי.." "אז למה את בוכה?" "זאת לא אני, זה הגשם" "הלנה, אנחנו בתחנת אוטובוס, יש פה גג, אין פה גשם" "אה. נכון." חשבתי לעצמי כמה אני מפגרת הוא התיישב לידי והסתכל עלי. "אז בכל זאת את רוצה לספר לי?" הוא שאל שוב הסתכלתי לו בעיניים, על מה אני אגיד לו? על הריבים הבלתי פוסקים עם ריי? על זה שהם אף פעם לא בבית? על זה שכבר עם ריי אני לא יכולה לדבר על הכל? אפילו לריי אני לא יכולה להראות את פס האדום שאף פעם לא יורד לי מהיד, מתחת לשעון, איפה שאף אחד לא יכול לראות אותו? הוא המשיך להסתכל. הוא שם את היד שלו על היד שלי, היא הייתה חמה, מרגיעה בקור שהיה בחוץ. לאט לאט הפסקתי לבכות. "סתם.. זה כלום.. זה... זה כלום." "את יכולה לספר לי, אני לא אצחק עליך" הוא אמר. היה לו משהו מרגיע בקול, כל הדמות שלו, הנוכחות שלו, העיניים שלו, הקול שלו, הכל ביחד היה מרגיע, גרם לי להרגיש בטוחה. "זה ריי, וזה אמא וזה אבא, שחושבים שזה בסדר לא להיות בבית וזה בית ספר וזה הסיוט שאני חיה בו וזה..." ניסיתי להמשיך אבל פשוט התחלתי שוב לבכות.. "די, אל תבכי, שש.." הוא ליטף לי את היד, שוב עם העור הרך והמרגיע שלו. לרגע חשבתי פשוט לשבת שם איתו שהוא מחזיק לי את היד, ואז התעשטתי והבנתי מי הוא- הוא ג'רארד, חבר של אח שלי, הוא גדול ממני. גם אם תמיד אני מסתכלת על החזרות שלהם בשביל לראות אותו, אני לא אוכל להיות איתו. "אתה לא צריך לראות אותי ככה.." אמרתי והלכתי, הפעלתי שוב את המוזיקה. הוא לא הבין מה קרה וקרא אחרי "הלנה! מה קרה? חכי!" המשכתי ללכת, הוא בא אחרי בריצה. "למה הלכת?" הוא שאל, כאילו הוא באמת נהנה מלשבת איתי "לא יודעת" "זה בסדר..." הוא ניגב לי את הדמעות מהפנים הוא חיבק אותי. כל הדמעות שלי זלגו לו על החולצה. הוא חימם אותי בתוך המעיל שלו, עטף אותי. הרגשתי בטוחה, ורציתי שההרגשה הזאת תימשך לתמיד. ברקע התנגן לי "so long and goodnight" נו כן, יצא מטומטם. אל תצחקו עלי

קרניjack

New member
חחח יצא ממש יפה!

אהבתי=) וזה בכלל לא מפגר....... רק שם ואני אעלה את זה למאמרים (אפ את רוצה:)

yaelrs

New member
../images/Emo2.gifממש ממש לא מטומטם!!../images/Emo192.gif

זה ממש חמוד!
אהבתי!!=]

EnchantedS

New member
לג'רארד יש רומן עם סבתא שלו!../images/Emo5.gif

חחח, כן, זה בצחוק... זה מאוד יפה, מה את רוצה מעצמך?...

keisamit

New member
XDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo187.gif

בהחלט נכון. להזכירכם, הלנה הכוסע והמהממת שבקליפ היא למעשה סבתא שלו, בגרסא יותר עוברת מסך. אני מתחפשת להלנה.
[אל תצחקו!]

Rose131

New member
חשבתי על זה!../images/Emo29.gif

כאילו.. על להתחפש להלנה.. אבל זה מסובך מדי ושישאלו אותי כזה.."למה התחפשת" אז מה אני יגיד? לסבתא של ג'רארד?

EnchantedS

New member
תגידי דמות מקליפ:)

אף אחד לא באמת יידע שזו סבתא שלו חוץ מימך חח

keisamit

New member
אני מתחפשת לזה ../images/Emo187.gif

גם כי רוב הבצפר שלי יודע מי זו הלנה [אני חושבת
] וגם כי אני מתחפשת לזה בשביל עצמי, כי אני רוצה. D: [חוצמזה, את תמיד יכולה להגיד שזו דמות מקליפ, כי זו תחפושת יפה גם בלי קשר לזה שזו הלנה.]

keisamit

New member
לא יודעת, פשוט יודע. ../images/Emo187.gif

כלומר, כל מי שאכפת לי שידע, אם את לא מחשיבה את קהילת הפוסטמות שמוצצות לפוסטמים על ימין ועל שמאל. *איבה*

Dooritos

New member
חחחחחח איבה

מהההה?!?!??? את רוצה להגיד לי שבבצפר שלך יודעים מי זאת הלנה?!?!?!? אם אני אחפש בבצפר שלי אז לדעתי אני אמצא ילדה אחת בקושי שמכירה את מיי כמיקל, בספק את הלנה... למההההההה?!?!?*מסתכלת למעלה* טוף שיון...

love mcr

New member
חחח...גם אצלי

אם אני יתחפש להלנה אף אחד לא יבין מה אני רוצה מהחיים שלהם.. וזה גם יהיה ממש מוזר..כי בפורים הבית ספר שלי הופך להיות גן חיות (לא שזה לא קורה כל יום) אבל תמיד יש 100 שפנפנות ו100 ארנבות ועוד 100 חתולות מין...חיחיח... ויש ילדה אחת שמכירה את MCR בבית ספר שלי...אממ..

L 0 L

New member
../images/Emo6.gif סבתא של ג'רארד

אוי חח הרגת אותי מצחוק

Rose131

New member
כי זה יותר מדי../images/Emo29.gif

and they lived happily ever after בלה בלה בלה

Rose131

New member
אבל.. הממ..../images/Emo29.gif

לא נראה לי שיש לו המשך? איך אפשר להמשיך? הם הלכו ביחד לשקיעה וחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה?XDD

למעלה