פאנפיק :p

ShaDoW GiRl

New member
פאנפיק :p

אוקיי, אז מה זה פאנפיק? פשוט אני אתחיל לספר סיפור, ואז מישהו ימשיך את זה וכן הלאה מן הסתם עם פינקי :p ואז נוכל גם להכניס את זה למאמרים ;) יום אחד, כשאלישה מור שלנו התעוררה בבוקר היא החליטה לצאת ולעשות את מה שהיא תיכננה כל כך הרבה זמן- לקחת את עצמה בידיים ולנסוע לישראל. היא לא ידעה מאיפה להתחיל כי יש כל כך הרבה דברים לתכנן קודם, איפה ב ישראל היא תצלם את הקליפ, מתי היא תבוא להתארח במפגש פורום פינק [דמיון "מפותח הא?
] ומתי היא תראה את הארץ ותחלק חתימות. היא באימפולסיביות פשוט לקחה את הדברים שלה, ארזה את החפצים לקחה שקית שלמה של הדיסקים שלה [לחלק לנו, אלא מה?] ופתחה את הדלת. מה שהיא ראתה מחוץ לדלת היה בלתי יאמן.. תמשיכו.. :)

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ............./images/Emo2.gif

חבר שלה {
} חיכה לה מחוץ לדלת גם הוא עם מזוודות......

אתם אמורים לספר,לא לנחש..

היא רואה את קארי השווה עם מזוודות, פונה אליו ושואלת : " מה מעשיך כאן אהוב יקר?" * הרי אומרים שהם חזרו * , עונה לה קארי : " רוצה אני לשוב ולגור עמך", על פניה של פינק נמצא כעת חיוך ענקי ומלא חיים וצחוק פורץ מפיה החושני,ואז היא אומרת לו " האניייי אני בדרכי לארץ הקודש, הארץ שאבות אבותי של אימי נילחמו עליה במשך דורות, ארץ זבת חלב ודבש, ואני בדרך לשם לפגוש את האחת-את מורנדה כמובן"... בתום המשפט, קארי מוריד ראשו לריצפה ומזיל דימעה, בוכה בשקט ושואל בלחש " שוב? שוב הינך בוגדת בי עם בחורה?" ... תמשיכו! מורנדה ובראל ניקוי שטיחים בע"מ מורנדה ירון ואיציק כיבוי שריפות מורנדה וירון ניקוי רכב!! חיחיחיחי

Ma E

New member
וקארי אמר..

עם מורנדה? מילא עם מאי.. (חחחחחחחחח) אני בא איתך עושים אורגיה
הכי גרוע אני יקח את מאי סיבוב על האופנוע שלי.. נעשה צחוקים.. אה ונכנס לי גרגיר חול לעין אני לא בוכה

yanivtr

New member
המשך...

ואז וופס, היא נזכרה שהיא שכה משהו, רצה לטלפון וחייגה....למי? אלי
היא כמובן סיפרה לי שהיא מגיעה לארץ, ושהיא צריכה קצת(הרבה) חברה כמובן שמטוב ליבי, למרות שאני דיי עסוק, הסכמתי לעזור לה כשהגיעה פינק לארץ, הומני אנשים הגיעו לשד תעופה לראותה, והיא, באופן ספונטני אך נראה כמתוכנן, התחילה לשיר שם כמה שירים לקהל המולהב ואז, כשהתפנתה פניתי אליה, דיברנו, דיסקסנו ונסענו לתל אביב....

המשך

שהתנהל יפה, שוחחנו, צחקנו , וכמובן שלאחר הדיבורים והZיוני שכל, החלטנו ללכת לטייל יחד, נכנסנו למינרווה * פאב של גייז * , כדי שפינק תראה את האוחצ'ות הישראליות, פינק כמובן נשארה בהחלטה המקורית של לישון ברמלה אצל מורנדה.. לא מאי,לא יניב ולא גרביונים!! מ ו ר נ ד ה ! חיחיחיחי נסענו כולם לרמלה, כי לא יכולתם להתנתק...ובדרך........

ובדרך....

גיליתם כי הנסיכה (אני דההה) נתקעה בצומת ברמלה כי נגמרה העבודה בצומת אבל אין לה מונית הביתה....ואז פינק החליטה להעלות אותה לאוטו(כאילו דה אני גרה עם אמא שלי...) ואז כול פורום פינק עף הביתה והנסיכה,פינק,מורנדה ומאי כמובן החליטו לעשות אורגיה משוגעת לאורך כול הלילה (אפילו שאני סטרייטית כבר 24 שעות) נ.ב-אמא,פתחתי ת'ברך

אחרי כל האורגייה המדהימה הזו

פינק *שלא היתה מסופקת* חיכתה שכולם ירדמו ואז היא לקחה מונית לת"א היא נסעה נסעה נסעה עד שהיא ראתה את קורין ברחוב אז הייא ישר שילמה לנהג מונית וירדה מהאוטו וצעקה לקורין,! קורין שקלטה את פינק צועקת לה התקרבה אליה ושאלה"מה רצונך"ואז פינק ענתה"אותך אני רוצה" ואז קורין אמרה נו טוב בואי אלי אני ישמיע לך קצת מוזיקה טובה ובדרך העשה אותך! והיא כמו בפרסומת לייס אמרה"יס!יס!יס!ואז הם עלו לביתה של קורין ואז פינק בפעם ה1 בחייה הצליחה ליגמור!

Ma E

New member
פורום של דפוקווות../images/Emo70.gif חחח

לפחות כללו אותי באורגיה
חחחחחחחחחחח

הלו הלו בואנה בואנה!מה דפוקותתתתת?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה סתם דמיון מפותח

טוב הגעתי למקסנה חשובה תקראוווווווו

לעשות גמילה מאוחצ'יות ולההפך לסטרייטית עושה חרמנות יתר ונדודי שינה בלילה................ ****אאאאוווומממממ סטרייט זה טוב אאאאוווווממממממ*****

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"להיות סטרייטית" אני ינסה את זה... אבל רק שאני יושנת

yanivtr

New member
אבלללללל בוא לא נשכח

שפינק הצליחה לגמור כשהיא חשבה עליי בכל מקרה, פינק החליטה לשמוע לעצתי והלכנו לטייל. וטיילנו וטיילנו וטיילנו, ורק שנינו, וכל פורום פינק חיפש ולא מצא, ואנחנו המשכנו לטייל ונהננו(איזה מנייאק אני) ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז פינק סיפרה לי כל מיני דברים מעניינים וסודיים(כן כן יש לה מלא דברים סודיים) וכמו כן פינק הציעה לי לנסוע איתה לכמה חודשים בארה"ב אמרתי אין בעיה היא אמרה סבבה נשיקה פה חירמון שם חדירה וכל העניין נסגר כשעזבנו את תל אביב (כן זה מהר, בלי להודיע) ראינו פתאום את...

למעלה