פאנפיק.......

פאנפיק.......

כתבתי פאנפיק ..... הוא קצת כמו סיפור כי הוא ממש ארוך.... אז למי שיש כוח וסבלנות שיקרא.......

danduuu

New member
וואו אני רק בדף 5 ואני לא יכולה להפ

להפסיק* לקרוא זה ממש ממש יפההה תרשמי עודד שיהיה לי מה לקרוא חח

danduuu

New member
../images/Emo7.gifאמא אמא אמא אמא אמא אמא

עכשיו סיימתי לקרוא זה כל כך יפהה ועצובב אני בוכהה! וואי זהה מש מרגש זה נשמע כמו סרט או משהו..וואיי איזה מהמםם

קרניjack

New member
אממ....

הייתי ממליצה לך שתעלי אותו בכמה חלקים, אנשים יקראו יותר

MyMystery

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif

יאאאאאאאאאאאאאאא זה כ"כ עצוב ויפה..!!!

L 0 L

New member
../images/Emo10.gif

אוף למה הסוף עצובב:( פאנפיק מדהים! לא יכלתי להפסיק לקורא

loligoth

New member
מדהים!../images/Emo23.gif

קראתי אותו עוד קודם, אהבתי אותו מאוד!!

GD ROCKS

New member
פאק

עכשיו גמרתי לקרוא. כל כך עצוב. למה הוא מת!!! זה מדהים. תכתבי עוד פאנפיקים! את מוכשרת! 3>

תודה......

איך אני שמחה שאהבתם........ עוד אחד בדרך.... אבל הוא לא יהיה עצוב... כי נימאס לכולם שמישהו מת..... חחחח...

noy13pour

New member
כלבההההההההה

אני בוכה עכשיווו יאו...אי אפשר אולי לכתוב קומדיה במקום?????

קרניjack

New member
ואוו

זה היה פאנפיק ארוך, ולא היה בו אף רגע אחד משעמם! אהבתי את סיגנון הכתיבה הבוטה, כמו שצריך
ורעיון מקורי! אם את רוצה שאני אכניס למאמרים רק "תמלאי" את הפרטים....זה נמצא בכללים לכתיבת פיקים במאמרים:)

ברור שרוצה,הנה הפרטים...

שם הסיפור: וואי אין לי שם....... טוב..... אממממ.... למי שיש שם מתאים שיציע , כל שם יתקבל בברכה..... כותב: גילי. סוג:זה ניראה לי דרמה. דמויות:ג'רארד, מלאני, דניאל.זה בערך הדמויות היחידות. אורך: ארוך. דירוג :אז ככה את כתבת שאם בקטע יש אלימות אז מגיל 17 או משהו כזה אבל הקטע שאני בת 14 רק.... אז ניראה לי שזה מגיל 13..... לא ניראה לי יש פה ילדים מתחת לגיל 13....

קרניjack

New member
חח הקטע של הדירוג

זה רק לדרג כדי לדעת מה עומד להיות לפני הפיק, לא נראה לי שמישהוא בכלל שם על זה, אבל זה חלק מהפתיח. ובקשר לשם......צריך למצוא שם, יש לי הצעה אם את רוצה שם לקחת שורה משיר שלמיי כמיקל רומנס שהיא מתאימה בתור הכותרת.:)

למעלה