פאנקי מאנקס- סיכום תקופה:

SirPsychoSexy1

New member
פאנקי מאנקס- סיכום תקופה:

אתמול בבארבי הייתה ההופעה האחרונה של הפאנקי מאנקס בזמן הקרוב -והאמת? אני ממש ממש עצוב. למי שלא יודע הפאנקי מאנקס, הם להקת המחווה לרד הוט צ'ילי פפרז, אחת מלהקות המחווה האיכותיות ביותר שקמו כאן בשנים האחרונות. למי שלא יודע , חברי הלהקה הם: נועם סלע - סולן (סולנה גם של להקת RECOVER, להקת הבית של מועדון הלילה ה12 ברמת השרון) דניאל ברכר- גיטרה (הגיטריסט החדש של להקת "היהודים"!) גולן זוסקוביץ'- גיטרה באס (הבאסיסט של עברי לידר ושליחי הבלוז) אביב כהן- תופים (אין לי מושג איפה הוא עוד מנגן.. אבל הוא תותח) את הופעת הבכורה שלהם הם עשו בבארבי תל אביב, אם אני זוכר נכון ב11.9.03. הלהקה עשתה ב"סבב" הנוכחי בערך כ11 הופעות, תוך שהם מנגנים את השירים הפחות מוכרים של הפפרז, אבל בהחלט היותר נועזים ופאנקיים, שירים שמהם אפשר להרכיב הופעות רוק משובחות, שירים כמו: Warped, Suck My Kiss, The Greeting Song, Stone Cold Bush, Purple Stain ועוד. ההופעה של אתמול הייתה אחת ההופעות הטובות ביותר שלהם, אפשר היה להרגיש שהם התאמנו ברצינות להופעה הזאת, ולא פשוט באו "לנגן וללכת הבייתה". ההופעה של אתמול היא הסוף של "הסבב" הנוכחי, אך הם הבטיחו כי יחזרו, בתקווה תוך זמן קצר. השירים שהם ניגנו אתמול: Warped Give It Away If U Have 2 Ask By The Way The Brothers Cup Aeroplane Fortune Faded Around The World I Could Have Lied Apache Rose Peacock The Greeting Song Soul To Squeeze Purple Stain Stone Cold Bush Pea Easily Suck My Kiss אני מקווה שלא שכחתי שום שיר... בקיצור - ארבעת חברי הפאנקי מאנקס הבטיחו לחזור, ואני מאוד מקווה שהם יעשו את זה כמה שיותר מהר, כי אני אישית לא יכול לחכות! למי שיצא לו לראות- מקווה שנהניתם, למי שלא - כשהם יחזרו, אל תחכו- רוצו לראות! שווה כל שקל! אייל

SubwayToVenus

New member
היה מעולה!

הייתי אתמול פעם ראשונה בהופעה של הפאנקי מאנקס והיה פשוט גדול! באתי עם כמה אנשים שלא כולם אוהבים באמת את הפפרז וכולם נהנו. הם חייבים לחזור להופיע מהר כי זה אחד הדברים הטובים שקרו פה בזמן האחרון!! כל מי שלא היה ללכת מיד כשהם חוזרים!

Ignition

New member
שיט..

רציתי לראות אותם.. הדבר הכי קרוב לפפרז שאפשר לבקש :)

rageme

New member
daven

מי שלא היה - הפסיד בגדול .. דרך אגב אני ראיתי גם את ההופעה הראשונה וגם את האחרונה .. איזה קטע , וממש ממש אין מה להשוות זה כאילו 2 הופעות שונות לגמרי - בראשונה הם עוד לא "סחבו" ממש והיה נראה כאילו יש הרבה לשפר ובאחרונה הם שברו שיאים פשוט נשמעים כמו הפפרס לא יאומן. גם השירים שהם עושים עכשיו הם יותר מתאימים להם מאשר השירים בהתחלה. היה אחלה ואני מקווה שזה לא הסוף כי יש עוד הרבה חברה שלא ראו.

trail man

New member
נשמע אדיר

רציתי ללכת אבל אני חולה... וגם בחופש הייתי בהופעה של הפפרס וחשבתי שזה קצת יאכזב אחרי הדבר האמיתי... אז נשארתי בבית בסוף אולי אני אלך בסיבוב הופעות הבא

On drugs

New member
מגניב

ספר לחברה שלא היו בהופעה שלהם
איפה זה היה ? איך היה? וכ'ו

trail man

New member
ממ תיאור:

היה ממש אדיר זה החלום שלי כבר הרבה זמן :) זה היה באנגליה... ב V FESTIVAL ביום השני... במקום חביב שנקרא CHELMSFORD כשעה נסיעה ברכבת. בהתחלה היו מלא להקות שעלו על הבמה אחת אחת ורד הוט היו האחרונים... ככל השתקרב יותר הערב הלהקות היו יותר מוכרות וכו' ממ אני אבל לא הכרתי שם אף אחד חח רק את קוינס אוף דה סטון אייג'... שנתנו הופעה מצויינת בסוף רד הוט הופיעו היה אדיר! למרות שהם בקושי ניגנו שירים ישנים... וחבל פלי ניגן גם בחצוצרה איזה שיר... זה נראה לי הסדר של השירים: 01. By The Way 02. Scar Tissue 03. Around The World 04. Maybe (John Solo) 05. Universally Speaking 06. Latest Disgrace -> Parallel Universe 07. Zephyr Song 08. Throw Away Your Television -> Don't You Ever Leave 09. Misty (Flea trumpet solo) 10. Havana Affair 11. Otherside 12 .I Feel Love (John Solo) 13. Purple Stain 14. Don't Forget Me 15. Right On Time 16. I Could Have Lied 17. Can't Stop 18. Californication 19. Give It Away Encore: 20. Under The Bridge 21. Me And my Friends 22. Fire היה אדיררר יצאתי כלכך צרוד... לא יכלתי לדבר יומיים... זה דבר כלכך כיף... מומלץ... אולי בסוף השנה אני נוסע שוב להופעה... באמסטרדם... אבל קשה להאמין כי זה השבוע האחרון של בצפר ויעשו בעיות

daven

New member
אין סיכוי שתתאכזב מההופעה שלהם

גם אני הייתי בהופעה של הפפרס בארה"ב והדבר האחרון שאפשר להגיד על ההופעה של הפאנקי מונקס זה אכזבה..הם פשוט אדירים

swan k

New member
אני לא מאמינה!

אני רציתי ללכת אבל בסוף לא יכולתי... הייתי כבר בהופעה שלהם אבל רק אחת זה לא מספיק!!! שיחזרו מהר!

dafnaleh

New member
מעולם לא!

הם היו אמורים להופיע בקרית טבעון אבל ביטלו

lollapalooza

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

אני ממש מבואסת שלא יצא לי לראות אותם.
מקווה שאכן יהיו עוד הופעות מתישהו. בכל אופן,
אייל, זה יעלה למאמרים ברגע שאני אצליח להזיז את עצמי לאדמין (אני עייפה בטירוף
)

למעלה