פאנקנשטיין, תודה

goomaya

New member
פאנקנשטיין, תודה

קניתי בבוקר את הדיסק, עכשיו כבר תשע וחצי בערב, ולא הוצאתי את הדיסק מהמערכת (טוב, רק בשביל להחליף אותו בדיסק השני). הסאונד שלכם מעולה מתמיד ודקל, אפשר פשוט להתגלץ' על הקול הקטיפתי שלך, אתה עושה לי נעים בגוף :) ת-ו-ד-ה. עשיתם לי את היום, השבוע, החיים :))) מאיה

SHMEKadam

New member
אני רוצה לצרף גם את תודתי...

אני חייב להגיד שעד לפני 6 שעות בקושי ידעתי מה ומי אתם. ראיתי רק חימום שלכם בניצנים לפני שנה וחצי. חוץ מזה לא ידעתי מה אתה מנגנים, ממתי, כמה למה איפה... היום החלטתי לחקור קצת. קראתי ביקורות, קראתי במומה, שמעתי את הדגימות. הלכתי. קניתי את הדיסק. פשוט אלוהות!!! אני חייב להודות. אני די "בתול". בחיים שלי לא שמעתי Fאנק. הכי קרוב לזה היה אולי רד הוט צ'ילי פפרס אבל לא משהו בסגנון הזה. אני אשמח אם תמליצו פה על להקות והרכבים שיכולים קצת להגדיל את לקסיקון הFאנק שלי... תודה!

Funky Giraffe

New member
שנים לא שמעתי ממך גבר!

ושאני אומר פה שנים זה באמת שנים.. חחחחחחחחחחחח פעם ראשונה שזה מוגדר נכון המונח הזה.. תבדוק את Herbie hancock - Chameleon Maceo parker James brown The jb's Kool & the gang ככה להתחלה

SHMEKadam

New member
תודה!

אני יודע שקצת נעלמתי... אם תשים לב חזרתי גם לשבק...

Dtiup

New member
אני קצת אוסיף אם בא לך

funkadelic Earth, Wind & Fire parliament tower of power Trouble.Funk.-.Hard.To.Beat ואני רוצה להוסיךף עוד 2 דברים להקת סול אבל זה ככ גרובי soulive ולהקה נוספת מצויינת! breakestra

skretch

New member
גם אני קניתי אותו היום

מהשעה 4 וחצי היום שמעתי אותו נראה לי 4 פעמים רצוף. אלבום ממש טוב, פאנק טהור ומגניב כמו שפאנק צריך להיות. כל הכבוד ובהצלחה לפאנקנשטיין בהמשך הדרך, ואם הדרך מגיעה לאיזור הצפון אז אני יותר מאשמח להיות בהופעה שלכם!

ongy1

New member
איפה היית

הלו?? הם היו בבינימינה ובעין חרוד!! טוב שרון, הגיע הזמן שתבואו שוב לא?

למעלה