פאנק רוק אם טי וי

hospital_food

New member
פאנק רוק אם טי וי

שמתי לב שמעט כולם שומעים כאן פאנק רוק מסריח תוצרת אם טי וי אז אנשים תפתחו יותר. יש דברים הרבה יותר טובים מאופספרינג המתלהבים האלה. שמעתם פעם את גולפינגר? להקה מבריקה ונדלס? נופקס? אם אקס פי אקס? יש עוד כמה... ככה עושים פאנק רוק

Fudghe_boy

New member
גולדפינגר זה גם תוצרת mtv אמריקה

ובכלל כל הלהקות שהזכרת פה הם מתוצרת mtv אמריקה

badphish

New member
ללא ספק

זה שאתם נעולים על זה שכל מה שלא נטחן פה הוא בטוח גם "underground" באמריקה אז אתם די לא משהו יענו עם אמטיוי היה נראה פה במו באמריקה אז אני מניח שלא הייתה מקשיב לאף אחת מהלהקות האלה?

Parksons

New member
יופי יופי יא מתלהב...

הנה הגיע עוד מתלהב "שמתי לב שכמעט כולם שמעים כאן פאנק רוק מסריח תוצרת אם טי וי" , יופי התלהבת אווו איזה גבר אתה , אתה לא שומע להקות מאם טי וי !! ודרך אגב אל תזבל כי מדברים על להקות לא רק מאם טי וי. טמבל.

Ran-182

New member
NOFX & MxPx

הם אחלה להקות. אמ טי וי זה דיי קקה של ערוץ בכל מה שקשור למוזיקה. גם sum41 שמו שם קליפ חדש.

KamikazA

New member
קלעתה לטעם שלי

ונדלס ואמ אקס פי אקס מטורפים -הם חתומים בקונג פו רקורדס (החברה שבא חתומים יוסלס המטורפים) גולדפינר להקה פאנק רוק מצויינת אם אני לא טועה הם גרמנים או משהו בסיגנון נופקס? טוב אין מה לדבר שאתה אומר את המילה נופקס את אומר פאנק עוד להקות מצויינות שאני מיתפלא שלא היזכרתה הם: no use for a name להקה מצויינת (הלהקה שלי חידשה שיר שלה) lagwagon millencolin Less Than Jakeלהקה בין הכי האהובות עליי Pennywise טוב מה חידשתי פה? anti-flagלהקת הפאנק בין האהובות עליי (הדיסק החדש מומלץ בחום!!!)

OPERATi0N_iVY

New member
MXPX מסריחים....

ואם, כמו שאמרת, "ככה עושים פאנק רוק", אז עדיף שיפסיקו... ובקשר ל"אם טי וי זה חרא של ערוץ" אז רוב הלהקות שאמרתם פה הוציאו קליפים לMTV ועוד מלא להקות כמו רנסיד, בד רליג´ן, AFI ועוד איזה 800.. ואפילו MXPX - אין לי מושג אם הם הוציאו קליפים (אני לא מתעניין בהם) אבל שמים כמה שירים שלהם בתכניות של MTV האירופאי - למשל פעם היה את CHICK MAGNET בדריה..

Ran-182

New member
MxPx

זה שהיה שיר שלהם בדריה, לא אומר כלום, כמו ששמים לשתי שניות של מעבר שיר של איזה להקה, לא אומר כלום, אפילו אם זה בערוץ הראשון הפורטוגזי. AIF זה פאנק רוק? לא ניראה לי, הם די קקה

Ran-182

New member
נופקס מע-ו-ל-ם לא היו באמ טי וי

ולא ניראה לי שיהיו. הם לא ירדו לרמה כזאת. וגם לא ניראה לי שיש להם בכלל איזה קלים, אם כבר רק וידאו של שעה שהקליטו בזמן איזה הופעה שלהם. ומה רע ביוזלס (צברים מצליחים ביותר)?

Sham 69

New member
נופקס הוציאו קליפים

למיטב ידיעתי .. עד עכשיו ראיתי 4 קליפים שלהם אבל אני בטוח שיש עוד ויוזלס להקה טובה ..

Ran-182

New member
MTV2 דווקא ניראה אחלה ערוץ

אין לי יאס, וגם לא דיגיטל (
), אבל כמעט כל קליפ שאני מוריד של איזה להקת פאנק, רואים בצד למטה את הסמל של MTV2 (יעני, הקליטו את הקליפ משם). איך זה, באמת ערוץ טוב?

OPERATi0N_iVY

New member
טוב, אני אומר ENOUGH BULLSHIT

כי אני רואה שממשיכים את הדיון המפגר הזה... שמתי לב שבכל הפורומים שקשורים לרוק כולם תמיד יורדים על הMTV - "ערוץ חרא" "פופ ממוסחר ומגעיל" ודברים בסגנון, ואז מתחילים עם משהו עוד יותר מגוחך - "הלהקה שאני מעריץ בחיים לא יהיה לה קליפ בMTV!!! זה ערוץ של פופ"... אז תחשבו - לא הייתם שמחים אם היה קליפ של NOFX באם טי וי? לא הייתם נהנים מזה? לי אישית לא אכפת אם ישימו את הקליפ שאני אוהב לפני או אחרי בריטני ספירס, העיקר שאני נהנה ממנו ולא שם זין על כל הדברים האחרים שלא מעניינים אותי... תחשבו על עוד משהו - מה עדיף - קליפ של להקת פאנק אחרי קליפ של בריטני ספירס בMTV או אחרי קליפ מסריח של נירוונה בM2? זה אותו החרא...

oi oi oi

New member
זיון שכל אחד גדול

לדעתי כולכם סתם זייני שכל כי עם באמת הייתם מעריצים את הלהקות הללו אז לא הייתם מתנהגים בצורה כ"כ מטומטמת!
קיצר, כולכם סתם
בתחת וכל אחד ואחד מכם צריך להבין שלמי לעזזל איכפת מה ואיפה העיקר שיסימו

oi oi oi

New member
יש להם עוד 2 ../images/Emo13.gif

לחבר שלי יש את כל הקליפים בוידיו ומן הסתם sex pistols להקה מצויינת (הייתה לפחות)

למעלה