פאפגיו בתל אביב?מידע בבקשה

• פותח הנושא bat51
  • פורסם בתאריך

bat51

New member
פאפגיו בתל אביב?מידע בבקשה

מה הכתובת ? הטלפון? האם יש עסקיות ,באיזה שעות כמה זה עולה בד´כ? לכתב על המקום, כמה בכלל כדאי לדעתכם ליומולדת ?

המסעדה מבוססת על בשר, בשר, בשר

ושוב בשר ונמצאת ברחוב הארבעה. טלפונים לא נמסרים בפורום. היא מתאימה ליום הולדת, שוב, רק למי שממש אוהב בשר, בשר, בשר...

פוגטיב

New member
עצה

בתור אדם שפקד את רוב המסעדות החדשות והותיקות בארץ ומבשל בזכות עצמו (בעיקר בשר) הייתי ממליץ, בלשון המעטה, להדיר רגליים ממסעדה זו.

גידי42

New member
פאפאגיו

מסעדה לאוהבי בשר בלבד. מבוססת על קונספט "גימיקי" של אכול כפי יכולתך במחיר פיקס. מסעדה דרום אמריקאית, ברזילאית ליתר דיוק. המנות הראשונות הם מבחר סלטים די עייף ולא משובח בכלל. כאשר מעבירים את הרמזור הקטן שעל השולחן מירוק לאדום זה סימן להפסיק עם הסלטים ולעבור לבשר. הבשרים השונים ניצלים על שיפודי ענק לעיני הסועדים שבכל פעם מוריד המלצר שיפוד שלם, עובר בין השולחנות והסועדים יכולים להשתתף במלאכת החיתוך, הבשרים המוגשים הם החל מנקניקיות ועד לסינטה ובדרך סוגי עוף שונים. מכיון שכל סועד מתחיל יודע שגם במסעדות אין ארוחות חינם הרי שהמתכון של אכל כפי יכולתך מזמין בעליל איכות בשר ירודה ולכן המסעדה מתאימה במיוחד לאוהבי הכמות על חשבון האיכות. יש לצצין כי הסניף שבו יצא לי לאכול כמה פעמים, הסניף ברחוב הארבעה, מוקפד מאד, עם אוירה נעימה וסולידית ושירות מעולה. אבל כל אילה אין ביכולתם לחפות על האיכות המאכזבת של חומרי הגלם

פוגטיב

New member
בהחלט מסכים

יש לציין שהם נוהגים בהגינות והשירות אדיב אך אין זה מחפה על הבשר המסריח והמעובד שהם מגישים.

bat51

New member
,תודה לכם חברים

נתתם לי כמעט כל האינפורמציה שבקשתי נחמד מצדכם.

למעלה