פאפד, מי אכל? מי יודע להכין בבית?
T taliF454 New member 16/8/08 #2 אני אכלתי ולא אהבתי את הטעם את רוצה להכין בבית מחמרי הבסיס או שקנית מוכנים ואת רוצה לדעת איך לטגן אותם? *מדריך להכנה בוידאו- http://video.about.com/indianfood/How-to-Make-Poppadom.htm *בני סיידא מסביר על טיגון פפדים: http://www.ynet.co.il/ency/1,7340,L-5715,00.html ובאחת ההערות למטה מסתתרות אפשרויות הכנה אחרות אם לא אוהבים טיגון
אני אכלתי ולא אהבתי את הטעם את רוצה להכין בבית מחמרי הבסיס או שקנית מוכנים ואת רוצה לדעת איך לטגן אותם? *מדריך להכנה בוידאו- http://video.about.com/indianfood/How-to-Make-Poppadom.htm *בני סיידא מסביר על טיגון פפדים: http://www.ynet.co.il/ency/1,7340,L-5715,00.html ובאחת ההערות למטה מסתתרות אפשרויות הכנה אחרות אם לא אוהבים טיגון
כ כנרת יפה שלי New member 16/8/08 #3 עדיין לא קניתי. ואין לי מושג איך הטעם. אני מקוה שאוהב את זה, כי נראה שזה בריא יותר מתרד וסלק.
D d a p h n a New member 17/8/08 #4 אני חושבת שאתם ממש לא מדברות על אותו הדבר המתכונים שקיבלת מTaliF הם מתכונים לפפדאם, מעין לחם/קרקר הודי מטוגן, שאני אישית חושבת שהוא מאוד טעים אבל אני לא חושבת שאפשר בדרך כלשהי לטעון שהוא יותר בריא מתרד או סלק.
אני חושבת שאתם ממש לא מדברות על אותו הדבר המתכונים שקיבלת מTaliF הם מתכונים לפפדאם, מעין לחם/קרקר הודי מטוגן, שאני אישית חושבת שהוא מאוד טעים אבל אני לא חושבת שאפשר בדרך כלשהי לטעון שהוא יותר בריא מתרד או סלק.
T taliF454 New member 18/8/08 #10 ../images/Emo6.gif מלוחיה אני גם לא אוהבת אבל זכור לי שהיה משהו בנושא בפורום "מתכונים" ואת מוזמנת לשאול שם
../images/Emo6.gif מלוחיה אני גם לא אוהבת אבל זכור לי שהיה משהו בנושא בפורום "מתכונים" ואת מוזמנת לשאול שם