פאפד,

taliF454

New member
אני אכלתי ולא אהבתי את הטעם

את רוצה להכין בבית מחמרי הבסיס או שקנית מוכנים ואת רוצה לדעת איך לטגן אותם? *מדריך להכנה בוידאו- http://video.about.com/indianfood/How-to-Make-Poppadom.htm *בני סיידא מסביר על טיגון פפדים: http://www.ynet.co.il/ency/1,7340,L-5715,00.html ובאחת ההערות למטה מסתתרות אפשרויות הכנה אחרות אם לא אוהבים טיגון
 
עדיין לא קניתי.

ואין לי מושג איך הטעם. אני מקוה שאוהב את זה, כי נראה שזה בריא יותר מתרד וסלק.
 

d a p h n a

New member
אני חושבת שאתם ממש לא מדברות על אותו הדבר

המתכונים שקיבלת מTaliF הם מתכונים לפפדאם, מעין לחם/קרקר הודי מטוגן, שאני אישית חושבת שהוא מאוד טעים אבל אני לא חושבת שאפשר בדרך כלשהי לטעון שהוא יותר בריא מתרד או סלק.
 

taliF454

New member
../images/Emo6.gif מלוחיה אני גם לא אוהבת אבל

זכור לי שהיה משהו בנושא בפורום "מתכונים" ואת מוזמנת לשאול שם
 
למעלה