פאפיצ'ולו-את אמא????????

אני האם אמא של האמהות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

ותשאלי את כככככככככככככללללללללללללללל הילדים שלי בת מקסימונת בת 22 בן מקסימון בן 19.5 בן עוד יותר מקסימון בן 15 בשבת הקרובה למה שאלת?????????

כי אין הרבה מבוגרים בפורום כנראה..

את יכולה לשדך לבנות פה בפורום את הבנים שלך..חח..

וויאי לי !אני "מבוגרת" רק בגיל

אבל לא בראש........ הבן שלי האמצעי כזה נחבא אל הכלים שאנשים שמכירים אותי שנים לא יודעים שיש לי שלושה.הוא האמצעי - לא ביישן אבל לא אוהב להיחשף.........חמוד כזה.הוא מבין אותי ומקשיב ומדבר ויש לנו אחלה תקשורת....... הבן הקטן עסוק בגלישה , במועצת הנוער העירונית ובלימודים.הוא רוצה להיות שף.יאללה שיבשל במקומי......יום שישי האחרון הכין לנו עוגת בראוני מקסימה.

אוי...להיות שף באילת זאת אחלה

עבודה..:) לא חסר איפה.. אממ...ואני מתגעגעת לחוף הוילג' באילת

יש לי משם הרבה זכרונות נחמדים..

במיוחד יפה שם בלילה..כשרואים את האורות של עקבה..

קפיטו

New member
וואלה?

לא ידעתי שאת כבר אמא.. מזל טוב... "קצת" באיחור.. חחח סתםם.. הילדים שלך יותר מבוגרים ממני אבל יפה...

מה רק אני מסתכלת בכרטיסים

אישיים של אנשים מהפורומים? מעניין באמת מעניין למה מתפלאים עלי שאני אמא בטח בגלל שאני כותבת "צעיר" תגידו תגידו ....... ואל תגרשו אותי מפה !!!!!!!!! סססססתתתתתאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםם

אני מסתכלת...

אבל לא חשבתי על זה לעומק.. ראיתי שאת וגילגולה בסביבות גיל ה50 אם אני לא טועה? וים כחול בסביבות גיל ה-30..הרוב בין גילאי 12-18 ובקשר לשאר...לא זוכרת...

קפיטו

New member
אני לא מסתכלת

כי בד"כ אנשים לא ממלאים פרטים וחוץ מזה אני לא חושבת שזה חשוב עם את בת 14, 30 או 100, אבל את באמת כותבת "צעיר"...

ElinorL

New member
מה? גילגולה בת 50? איזה מוזר לי....

גם אני חשבתי שפאצ'י צעירה... בת 20-30 ככה אבל שפגשתי אותה ראיתי שהיא באמת צעירה
פאצ'י אין עליייייייייייך!!!!!!!!!
בכל אופן אם את רוצה לעשות היכרות קצרה ביני לבין הילד האמצעי שלך אני אשמח לקפוץ לביקור קטן
(בטח אני אהיה בקיץ באילת :) כולנו פה מדברים בסבבה ובגלל זה אנחנו בכלל לא שמים לב לגילים. את מי זה מעניין בכלל!? כואבת לי הבטן :( זה מעניין!

תצ'מעו=תודה אלינור על המחמאות

באמת שגיל זה רק מספר. ובאמת כשאת באילת תרימי טלפון - יש לך אותו נכון? לגבי הילד - לא מתערבת לו בענינים האלה .הוא מאוהב באנג'לינה ג'ולי.......................

ElinorL

New member
ניראה לי שיש לי

מקסימום אני אשלח לך הודעה פרטית אנג'לינה ג'ולי? חה! תגידי לו שלי יש הכל בלי סיליקון :) חחחחחח סתם סתם אני אקפוץ לביקור "במקרה" שהוא בבית חח, משעמם לי :)

ElinorL

New member
חה חה חה! זה מה שאת חושבת!

לא רק שיש לה סיליקון היא גם לא מכחישה את זה! וצר לי לאכזב אותך אבל "בן אדם מושלם" זאת המצאה ועדיין לא נמצא כזה דבר :)

אלינור..לי ולחזה של אנג'לינה יש

כבר היכרות..נפגשנו בעבר בכל מיני סרטים ותמונות.. ומצטערת להגיד לך..קשה לי להאמין שהם מושתלים.. אף פעם לא ראיתי סיליקון שכוח הכבידה משפיע עליו.

ElinorL

New member
אבל זה לא שמועה! אין לה בעיה עם זה

וכל הכבוד לה גם שהיא סבבה עם זה (יש בנות שלוקחות את זה קשה...) אפשר לבדוק אפילו באינטרנט...

ElinorL

New member
חחח וחוץ מיזה את אומרת את זה כאילו

יש לך הרבה נסיון עם נשים בעלות סיליקון אז סיליקון גם אם הוא חומר קליל אני מניחה שיש לו משקל וכובד המשיכה משפיע על כל דבר דבר שני תמונות זה דבר אחר ולא כמו במציאות... אין לך מושג כמה דברים אפשר לעשות במחשב...

אנג'לינה ג'וולייי

אני מבינה אותו..גם אני מאוהבת בה...לפני שנתיים אפילו היו לי איזה שני פוסטרים שלה על הדלת.. וראיתי את "נערה בהפרעה" 20 פעמים בשבוע.. היא שיא הסקס אפיל..

למעלה