פאפרצי - המשך (והפעם סלבס מקומיים)

שאפולי

New member
ווווווווואווווווו

איזה מדהימים! הם נשואים או משו? יו אני בדיוק בחיפושים אחרי שמלת שמנת פשוטה להחלפה לחתונה שלי

גם אני לא

יודעת אם הם זוג או לא...נראים יפה ביחד מי זה האיתי הזה אגב? איפה את מחפשת שמלה?

שאפולי

New member
איפה לא?

בסלונים זה יעלה לי 2500 שח להחליף את החצאית לחצאית פשוטה יותר בערך 5000 אם אני רוצה שמלה נפרדת אצל תופרת זה יעלה לי בערך 1500 לשמלה פשוטה... והשמלה היחידה שמצאתי "מן המוכן" עולה 1500 שח קשה נורא למצוא שמלות בשמנת כי בדכ אורחות לאירועים לא יבואו עם לבן\שמנת אז..... מה גם שבגלל שזה צבעים לכלות אז מקפיצים את המחירים- וגם לא תמיד מוכרים את השמלות אלא משכירים אותן... נבלות. חיפשתי בתל אביב אלנבי דיזינגוף חיפשתי ,במלחה בירושלים ,עזריאלי קניונים בפתח תקוה מישו יודע על משו שפיספסתי? לדעתן תופרת יכולה לתפור משו מורכב יחסית מבחינת דיטלז בבגד? נניח כמו השמלה פה?
!!! טוב גם אין לי הרבה זמן עד יום שני הבא אני סוגרת את הפינה הזאת... עוד מגבלה שיש לי היא צניעות, אני ממשפחה דתית <חוזרים בתשובה> אני אישית הולכת לא צנוע אבל לחתונה אין מצב אני צריכה שרוול ובלי ציצי בחוץ וכאלה אז גם שמלות שאני מוצאת אני תמיד צריכה "לתקן"
קדחתי

דינוסיק

New member
תראי...

אני לא יודעת אם חיפשת בחנויות של מעצבים אבל יכול להיות שיהיה משהו שם. אם כי לא ניראה לי שזה יהיה הרבה מתחת ל - 1,500 ש"ח. מה שאני יכולה להגיד לך בתור כלה לשעבר (התחתנתי באפריל האחרון) זה שאם לא תמצאי שמלה להחלפה, זה לא נורא. אני לא החלפתי שמלות, כל מה שעשיתי זה להוריד באמצע הריקודים את התחתית הנפוחה שהייתה לי מתחת לשמלה. אני חושבת שאם את באמת רוצה להחליף שמלות באמצע, עדיף שזו תהיה שמלה שאת באמת רוצה ולא משהו שהתפשרת עליו. אני לא יודעת איפה את עושה את השמלה הראשונה שלך, אבל הייתי מנסה קודם כל להתמקח קצת איתם כדי שיתפרו לך עוד אחת.

שאפולי

New member
עוד אחת עולה מלא!

אחרי התמקחות לגבי החלפה רק של החצאית היא הגיעה למינימום של 1500

דינוסיק

New member
זו אכן תמונה מיום החתונה שלהם../images/Emo23.gif

הם התחתנו ביום שישי בצהריים בביתה של חברת הכנסת והשרה לשעבר שולמית אלוני.
מסתבר שבנה הוא חבר ממש טוב של הזוג. איתי טיראן הוא שחקן שמשחק באופן קבוע בקאמרי. הוא גם השתתף ב"בורגנים" , בסרט "בופור" ועוד.

שאפולי

New member
זה מה שהתכוונתי

שהבחורה יפה+כל הנתותנים אבל היא גרועה בלהתלבש אני כל הזמן רואה אותה עם סמרוטים

למעלה