פאצ"ולינהההה איפה את ???

ים כחול

New member
פאצ"ולינהההה איפה את ???

התגעגעתי
פסא איפה את גם ?? השארתן אותי לבד ככה זה יפה ??

psa

New member
ימוששששש מתוקתי ,לא עזבתיך...

אני נהנית מאוד מהסדרה ,מודה באשמה מהסיבות שכבר ציינתי. אך כמו ששנאתי לנתח יצירות ספרותיות ,כך לגבי סדרה -נהנית וזהו. אם את מבינה את כוונתי. הנופים , המוסיקה -גם אם היא חוזרת ,עושה לי טוב. ויש חתיך או שניים
זאת גם סדרה לא רגילה ,הכוונה לא מגלים כל יום איזה אח חורג או 4 אבות לאותו ילד-חחחחח. את האחים/האבות החורגים כבר גילו מראש .ולא כל יום משהו מת...טפו טפו גם אם איריס היא רעה לפחות יש לה חן (מעצבן -אך חן) זאת סדרה שזורמת -להוציא הפרקים כגון ירח הדבש ופרשת קפיטו-שאלה חזרו על עצמם (ובכל זאת נתחתי מעט....) והשפה ממש יפה. זהו - ימוש הסירי דאגה מליבך אני פה במחתרת או בגלוי חחחחחחחח שבת שלום

היי בנות../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

נו===שלושה ימי גמילה. הייתי במרכז הארץ ואמא שלי בת ה-80 עוד לא "מוכנה" להכניס אינטרנט הביתה אז ישבתי ביום שישי הגשום וראיתי שוב את כל הפרקים בזמן שהכנתי צמידים מעיסת נייר..... יו-איך ריחמתי על קמילה שהיא קוראת לבעלה והוא לא שומע כי הוא במקלחת.איזה חוסר אונים.זוועה.עברתי פעם כזה רגע של טירוף=זה ממש נורא. אני מחכה ליום ראשון בשמונה בערב כמו אויר לנשימה.מה לעשות - נ ג נ ב ת י !!!!!!! התחלתי לדבר פורטוגזית =!!!!1טאני פשוט משוגעת על השפה...... להתראות ביום א דרך אגב, נכנסתן לפורום שיעל אמרה ?

סמדר ר

New member
מסכימה עם כל מילה ..../images/Emo44.gif

הי בוקר טוב !! בחיי סידרה מגניבה. לא ראיתי ביום חמישי, גם לא בשישי, והנורא מכל שגם הערב לא - כי יש לי השלמות לחוג מחשבים + אינטרנט ... אחותי ואני חולות על הסדרות הברזילאיות וכמובן שאנו כבר מפטפטות בפורטוגזית. איזה כיף, אם נהיה בברזיל ... לא נלך לאיבוד ... להתראות , סמדר ר.

סמדר ר

New member
מסכימה עם כל מילה ..../images/Emo44.gif

הי בוקר טוב !! בחיי סידרה מגניבה. לא ראיתי ביום חמישי, גם לא בשישי, והנורא מכל שגם הערב לא - כי יש לי השלמות לחוג מחשבים + אינטרנט ... אחותי ואני חולות על הסדרות הברזילאיות וכמובן שאנו כבר מפטפטות בפורטוגזית. איזה כיף, אם נהיה בברזיל ... לא נלך לאיבוד ... להתראות , סמדר ר.

ים כחול

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

טוף ברזילאית אני לא ממש אדע מהסדרה מה שהצלחתי לקלוט זה : . און באז"ו=
. ואם אגיד לבחורים שם און באז"ו אני בטוחה שאסתדר יופי בברזיל
יאללה מי באה לקרנבל ??

למעלה