פאקינג אין לאב ב-2003!

פאקינג אין לאב ב-2003!../images/Emo44.gif ../images/Emo23.gif

הערב ב-19:00 זה קורה בצ'ט של פורום אקזיט: קאמילה פאליי מ"פרוייקט Y" מארחת את ידין חורב מ"אקזיט" וביחד הם מסכמים את שנת 2003 בטלוויזיה. אתם יכולים כבר עכשיו להכניס את השאלות שלכם בפורום: שאלות לידין חורב, שאלות על תוכניות טלוויזיה שהייתם רוצים שיתייחסו אליהם במהלך השידור, וכמובן... שאלות על "אקזיט"...
היום זוהי ההזדמנות האחרונה שלכם להצביע למצעד השנתי של האינטרנט: הקופסא השנתית לשנת 2003: מי היה זמר השנה? זמרת השנה? להקת השנה? פרסי סינגלים יוגרלו בין המדרגים אז...קדימה!
עם מי תתנשקו היום ב-12:00 בלילה? מה עוד אין עם מי??? כנסו לפורום סינגלס, לפרוייקט הדייטינג המיוחד לערב השנה החדשה!

Death of Rats

New member
ניצול שירשור חשוב:../images/Emo124.gif

אני מקבלת מסרים(!!!) מאנשים, שכנראה שהם מהפורום הזה
או שביקרו פה, לפחות, וכולי תקווה שיראו את זה. יש לי שני ניקניימים בתפוז. הניק הנוכחי, שבו אני משתמשת רק בפורום הזה, והניק "הגברת האפורה", שהוא של כל השאר. הבעיה היא שלמרות שאני מצליחה להחליף ניקים בהודעות הרגילות, אני לא יכולה לשנות את הניק בתיבת המסרים שלי ולכן לא יכולה לקרוא מסרים הממוענים לניק Death of Rats. ל-כ-ן: אם שלחתם לי מסר(!), ואני לא עונה, זה לא בגלל שאני סנובית. זה בגלל תיבת המסרים ה*@@%* שלא מוכנה להתחלף. בבקשה, שלחו לי להבא מסרים לניקניים "הגברת האפורה". ניתן, אם אתם לא זוכרים את הניק או לא בא לכם לכתוב אותו בתיבת הכתובות, למצוא אותי בפורום מנגה ואנימה, פאנפיקים והארי פוטר חברתי (וקוויזים), ואז פשוט "שלחו מסר למחבר/ת". אוקיי?

Death of Rats

New member
לא....

פשוט: הצטרפתי לתפוז לפני יותר משנתיים ומאז הניק שלי היה "הגברת האפורה". כשרציתי לפתוח את הפורום הזה, רציתי שהניק ההנהלתי יהיה קצת יותר קשור לפורום ושיניתי לניק הנ"ל. אבל כיוון שהייתי בהרבה פורומים כבר, ואני אוהבת גם את "הגברת האפורה", אז שיניתי רק בפורום הזה. אני? להתבייש? מה פתאום! גרמתי ליותר מעשרים איש לקרוא את בשורות טובות (ועכשיו אני בשלב המסיונריות ל"המשחק של אנדר", אבל זו לא הנקודה. כבר שלושה אנשים!) ולפחות לשלושה לקרוא משהו מסדרת עולם הדיסק.

Athaclena

New member
גם אני מיסיונרית...

אבל אין לי אישית את המשחק של אנדר אז אני יכולה רק להמליץ ולא להשאיל
. אבל בשורות טובות בהחלט, כולל בן דוד שלי שלקח לו איזה שנה...

ויימס

New member
יש לי רעיון-

שכל אחד יכתוב את מי הוא הדיח לכת טרי פראצ'ט, וכיצד. אני אתחיל: מיצג א'- ילדה חביבה בשם אניה, שאיתרע מזלה להיות חברתי הטובה ביותר בדיוק כשהתחלתי לקרוא את עולם הדיסק. אה, שעות של הנאה עברו על אניה כשציטטתי לה קטעים שלמים והמחזתי סצינות כשאני משחקת את כל הדמויות. כנראה ששטיפת המוח עבדה, כשנה אחרי כן אניה נצפתה מרססת על קירות "סתמרוח וזוגפרח היו כאן". לאניה שלום. מיצג ב'- אולגה (למה כל החברות שלי רוסיות...?). הבנאדם שישב איתי בשיעורי ביולוגיה, ערבית ועוד כמה. וכמובן שאין דרך מהנה להעביר את שיעור ביולוגיה מלהתכתב על השולחן ולספר לה על 'אני...עצבות!'. הילדה קראה את פירמידות ראשון, נרדמה באמצע, התעצבנתי עליה מאוד, אבל בסוף הכל הסתדר לטובה. נצפתה לאחרונה אומרת 'אני... עצבות!' כל הזמן ללא יכולת להפסיק. לאניה עדיין שלום. מיצג ג': זה לא ממש נחשב, או אולי בעצם כן...? דיברתי עם איש אחד שאהב את אותם הספרים שאני אוהבת, והזכרתי את עולם הדיסק. האיש אמר, "התחלתי לקרוא את 'צבע הכשף' והתייאשתי אחרי שני עמודים. זה משעמם." "לא!" אני אמרתי. "זאת אומרת, כן. אבל הקטע עם הצב לא נמשך לאורך כל הספר כמו שזה עלול להיראות" (זה באמת נראה ככה בפעם הראשונה) "ואז זה ממש נחמד!" ואז הוא התחיל לקרוא את עולם הדיסק. לז'וז'ו אווז הבר שלום. והכשלונות: שתי האחיות הקטנות שלי, אותן ניסיתי להכריח לקרוא את ספריו של טרי המהולל, אך ללא הועיל. ישבתי והקראתי להן עשרות עמודים, ואף נתתי להן שיעורי בית. לבסוף התייאשתי. אחת ניצפתה לאחרונה לומדת למבחן בספרות. השנייה משחקת בסנייק בערוץ המשחקים של הממיר הדיגיטלי. לתולעת האדומה הזאת שאוכלת את הריבועים שלום. לפחות עד שהיא תיתקע בקיר.

Maladict

New member
חה חה חה

עברתי אותך במסיונריות למשחק של אנדר:) לה לה לה לה לה בערך 40 איש קראו את הפרים מהסידרה בגללי טוב אולי זה בגלל שאני מיסיונר של הסידרה הזאת מכיתה ו' הכרחתי את אמא שלי לקרוא את המשחק:) עכשיו היא קוראת בגללי את איש הקציר:)

Death of Rats

New member
אז אצלי הmajor book זה בשורוטו...

זה גרמתי לבערך עשרים וחמישה איש לקרוא, ישירות ובעקיפין ^^;

למעלה