פאקינג ענק (חובה לקרוא)

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
פאקינג ענק (חובה לקרוא)

איך שאני חושש שהפורום נח לו למוות איטי אני רואה את הקומה השלוש עשרה וזה סרט מדהים כלומר אני מתקשה מאד להגיד עליו "מדהים" אבל הוא מאד מבלבל ומכניס למחשבה עמוקה ומעורפלת כאילו תארו לכם הקיום שלנו יופסק באופן מיידי אם מוציאים את התקע וכל הרעיון של עולם לא אמיתי הרי הם נכנסו לסימולציה ששם אנשים לא יודעים שהם לא אנשים אפילו ובשביל אותם אנשים זה עולם ברור מאליו אבל בשביל יוצר הסימ´ הוא יודע שהם רק פרי מחשב עולה השאלה האם צריך להתיחס באופן אנושי למשהו שהוא לא אנושי אלא מתוכנת? אבל בעצם זה כן אנושי (מבלבל מאדדדד) ואם היינו יודעים עכשיו שהעולם שלנו הוא סימ´? כלומר מישהו עכשיו היה נכנס לבית שלנו לוקח אותנו ל"סוף העולם" ומראה לנו שזה תכנה מחשב, ושהעולם שלנו מוגבל תחשבו על הטבע האנושי שבכל אחת מהתקופות שלו רק דחק את הידע לגבי הגבולות פעם זה היה לטייל באזורים לא ידועים אחר כך שטו וחיפשו ארצות אחרות עכשיו שטים לנו בחלל (THE FINAL FRONTIER? YEAH RIGHT) מה הייתם עושים ? למראה הסוף של העולם ? בוכים עכשיו שאתם יודעים את האמת ? הייתם חושבים שעדיין יש אמת אחרת ? הייתם מתפקעים מצחוק (ככה אני רואה אותי) ?? המ הייתם עושים עם הידע הזה? חיים את החיים שלכם ? מתאהבים ומביאים את אהוב לבכם למקום הרומנטי ביותר בעולם? מראים לכל ה"אנושות" את סוף המערכת ? מה היה קורה אז? אנרכיה? או בהייה אינסופית של כל האנשים בגבול של היקום הסימולטני שבו אנחנו תקועים, בלי ידע מה להמשיך... WHAT IS REAL HOW DO U DEFINE REAL החיים היו אותו דבר, הדת היתה סוף סוף כושלת (מכאן הרעיון קודם של אנרכיה) אהההההה הסרט משגע :) כל כך הרבה שאלות חסרות משמעות שאם הן היו בעלות משמעות , לשום דבר אחר לא היה ועוד חשבתי שזה יהיה סרט דפוק מה שכן , היה קטע שחשבתי שהסרט ממש איטי בגלל שלוקח זמן עד שמגיעים לנקודה שמגלים בה כבר את מה שאמורים לגלות, רק אחר כך הבנתי שלא כל הסרט מתבסס על זה

RedStorm

New member
אממממ

זו בדיוק השאלה ששאלתי כשראיתי את בלייד ראנר ...... אם ייצרו רובוט אנושי ממש דמוי אדם מבחינה פיזית וכו´ ולא יאמרו לו שהוא רובוט...האם הוא אדם ?או שאפשר בסרט רוצחים את כל האנדרואידים כמו דורכים על נמלים אבל כחושבים על זה אין הבדל ביננו לרובוטים אנחנו גם מכונה משוכללת ...שפועלת קצת שונה, וזהו אם הייתי יודע שאני חיי בעולם שהוא סימולציה על מחשב של מישהו אחר..... אממממ אם הייתי יודע שאין לי אפשרות לצאת בעצם לא היה הבדל....בהתנהגותי כי גם עכיו אני מרגיש ככה:)

IC4

New member
זהו... תורת הגזע

הגזע האנושי שולט והגזע המתוכנת חייב להישלט / למות זה כמו הסרט AI הילד הרובוט שרק רוצה להיות כמו כולם, רק רוצה להיות ילד אנושי וכולם מתאכזרים אליו שלא באשמתו... מה הוא אשם שהוא נולד יהודי סליחה אמרתי יהודי ? התכוונתי אנדרואידי :)

צוחה

New member
למה אתה דואג שהפורום נח לו למוות

איטי ? כי אתה המנהל ????? אני לא רואה פה אף אחד אחר שדואג.....

IC4

New member
אני כל כך שמח שהתיחסת למה שרשמתי

צוחה תעשה טובה תלך שניה למאמרים תעשה משהו מועיל לשם שינוי תמצא לנכון להשתמש בפורום הזה במקום כל הזמן לחפש מי המנהל תודה מראש, אייסי המעוצבן דע לך שהייתי פעם בפורום מטריקס של האתר THEMATRIXONLINE והייתי מאוכזב שהוא התדרדר, מה זה אומר שאני הייתי המנהל שלו ?

צוחה

New member
זה שהתאכזבת מההתדרדרות אני בטוח

אבל הבאת הרבה מאמרים ? ענית לכל שאלה ותגובה ? השתתפת בכל דיון דיון ? להשתתף אולי כן אבל בטח לא כמו פה

RedStorm

New member
אתה רוצה מאמרים?

רוצה דיונים ......תתחיל רוצה שינויים ......תגיד. צוחה רוצה לרשום מאמר לפורום?

TomerZimmermann

New member
שונא מתמטיקה!! מה הקשר?! קראו ותראו

מה אחי? לא ראית את הסרט הזה איתי ועם יואב? היית בטוח שראינו ביחד... בכל אופן... בהחלט סרט נהדר ממה שאני זוכר (ראיתי לפני כמה חודשים) לא לצערי לא יצא לי לראות אותו אתמול (לחץ רציני עם מבחן במתמטיקה שאני לא יודע כלום, כל מה שאני עושה זה ללמוד לאכול לישון ולשוטט בכמה פורומים אז וויתרתי על הסרט) אבל עכשיו אני מתחרט על זה... אני אחכה לשידור החוזר... לדעתי השאלה הכי מעניינת פה היא האם אדם (אמיתי) יסכים לוותר על חייו בעולם האמיתי ולעבור לחיות בתוך התוכנה בגלל שהוא התאהב באחד מהאנשים בתוכנה? שאר השאלות שהעלת הם כמובן מרתקות אבל עליהם כבר יצא לי לחשוב יותר מפעם אחת וכומבן שהןגם עולות מהמאטריקס בעוד ששאלת האהבה היא ייחודית לסרט הזה...

IC4

New member
שאלה מענינת

זה ירגיש אותו דבר (להכנס לסימולציה) ולכן זה ישתמע כמציאותי מבחינת הדחפים האנושיים שיש לאדם ולדמות מחשב זה כמו ליצור (שוב אני חוזר לAI) רובוט שיהיה אנושי ואפילו יגדל ויזדקן איתך (אם אתה בוחר) פשוט תכנס למערכת ואל תצא ממנה לעולם (למרות שבסרט זה היה מסוכן, אבל בוא נניח שזה אפשרי) זה מזכיר את סייפר שרצה להכנס למטריקס בחזרה, למרות שבמקרה שלו הוא היה אמור לקבל את הבונוס הקטן של "לא לזכור שזה רק מטריקס"

למעלה