פאקינג קליקות

רותי ב.

New member
פאקינג קליקות

מישהי הזמינה אותי לקליקות, ואני מצטערת על השניה שנכנסתי ... בשלב פתיחת כרטיס, אחד השלבים היה שאלה (שנראית תמימה) אם אני רוצה לראות את החברים שלי ברשת - אם כן - עלי לרשום את כתובת הדוא"ל שלי. רשמתי עוד קודם בשלב קודם. אחר כך הם ביקשו סיסמא - לתומי חשבתי שכוונתם לסיסמא שפתחתי בקליקות, אבל לא - זה הוביל להודעת שגיאה, וכן להסבר שהכוונה היא לסיסמא של הדואר האלקטרוני שציינתי. בטפשותי רשמתי את הסיסמא - הופיעה הודעת "הרגעה" שלא ייעשה שימוש בסיסמא - ומיד אחר כך - צפיתי בכל רשימת הכתובות שלי על המסך. אם זה היה מסתיים בזה אז נניח שלא נורא ... אבל מאותו שלב התחלתי לקבל מלא דואר זבל, מכל מיני מקומות שבחיים לא ביקרתי בהם. רציתי לעוף מקליקות, אבל בכל האתר שלהם לא מצויין כיצד אפשר לצאת משם .. כנראה שאין אפשרות. אתמול - ראיתי שקליקות שלחו לי הודעות גם לכתובת דוא"ל שמעולם לא נתתי להם, והם באיזה שהוא אופן "צדו" אותו בדרכים לא כשרות ותוך כדי עבירות רשת. כתבתי להם שזו נראית עבירת רשת, אך עדיין לא זכיתי לתגובה. בקיצור - תזהרו. כן, מישהו שם מרוויח כסף, והרבה - בהתבסס על טפשותם של אחרים (כולל שלי, ברור). מישהו נוסף התנסה בכאלה ???

למעלה