פאקצה

מיטללל

New member
פאקצה

אתמול נסעתי בערב באוטובס... מימיני ישבו שתי בנות... לא יודעת למה אבל התעמקתי בהן... ונורא התלהבתי מהנעלים של אחת מהן. שתיהן נראו דיי טוב. כנראה ילדות בנות 17. בטיפוס לקריירה דוגמנות.. בכל מקרה הן דיברו על בייביסטר שאחת עושה ואז השניה אמרה שילדים קטנים זה איכסה ואז הן דיברו על תחרות שבה הן השתתפו... כנראה אחד הפרמטרים היו להתנדב בבית חולים במחלקת ילדים חולי סרטן או יותר נכון להגיע ערב אחד, להביא ממתקים לילדים ולהצטלם איתם.. בכל מקרה השיחה הייתה כזו: -איך צעקת "תביאו לי ילד". הרגת אותי. - מה את רוצה? לא היו אף ילדים כבר! וכמעט צלמו... הייתי חייבת ילד. ילד חמוד. אפילו את זה לא הביאו לי... - איך הביאו לך כמה ילדים בשורה ואמרו לך לבחור... - כן. אבל כולם היו מגעילים. -איזו רעה. הם ילדים חולי סרטן! - מה? זה אשמתי?! ובסוף הילדה שבאה.. תאמיני לי, רק היא הרסה לי את התחרות... - |צחוק| איך בדיוק יש אנשים כאלה?
ולמה יש להן נעלים כאלה שווות?

לא יודע...

אבל דיברתי פעם אם מישהי שסיפרה לי בשיא הרצינות שהיא מתכננת לצוד לה איזה בעל עשיר חולה סרטן רק כדי לקבל את הכסף כשהוא ימות...

Cobe1982

New member
האמת?

במקומך פשוט הייתי שוכח מהנעליים. למה? זה קשה להסביר, אבל במונחים של בנים זה בערך משהו בסגנון של מרצדס או BMW שחורה עם חלונות כהים.. אחלה אוטו, עיצוב מרשים, הרבה סטייל, אבל אסוציאטיבית מקושר לעולם התחתון, או לערסים, ערבים וכאלה.. אה...זהו.

HyPeR SoNiC

New member
מה לעשות...

יש אנשים קצת יותר מפגרים וחסרי טאקט בעולם הזה...

פקאצות הן זן חדש של יצורים

אלו צורות חיים נחותות שגדלו באופן מפתיע על כדור הארץ... אך עקב חוסר במנת משכל, סביבה תומכת ואוזן קשבת הן הפכו לדבר שנקרא: איכסה. בקיצור- מגעיל... אם הייתי שומעת אותן אומרות את זה לידי, הייתי מעמידה אותן במקומן. תחשבו שהילדים המסכנים חולי הסרטן לא חשבו ששתי הבנות האלה הגיעו לשמח אותם מתוך מניעים אגואיסטיים כל כך... הלוואי ששתיהן יקבלו סרטן.

SimplyMe1

New member
מיטל..אם להגיד את האמת אז הסיפור

הזה נשמע לי מופרך..אם תסלחי לי,כן? זה הדבר היחיד שרציתי להגיד:=)

למעלה