פאק באישיות

פאק באישיות

לכל אחד מאתנו יש לפחות משהו אחד -מ-מ-ש- שלילי באופי שלו. מה הדבר שהכי עושה לכם נזק? אצלי: שאני יודעת שמישהו כועס עליי, אחרי שעשיתי משהו ספציפי לא בסדר, אני לעולם לא אצליח למצוא את האומץ וליצור איתו קשר. (אפילו להתקשר אליו) זה לא קטע של אגו. זה פשוט אומץ. והמון קשרים נותקו בעבר בגלל זה.

pain is MY love

New member
אצלי זה הולך ככה..

אני מזל טלה טיפוסי במיוחד ואני תמיד מחפשת אקשן! לא יכולה לשבת רגע אחד ברוגע. ולכן מה שקורה זה שאני תמיד תמיד מחפשת לריב עם מי שהכי קרוב אליי. יש לי ידיד הכי טוב שהוא נשמה של בחור בחיים הוא לא יריב איתי אז אני תמיד מחפשת סיבות להתעצבן ולהוציא את הכל עליו ולא לדבר איתו כמה שעות רק בשביל הכיף של להשלים אחר כך... (חשוב לציין שכמה שאני נדלקת מהר ככה אני גם נכבת מהר מאוד...) אז לצערי יוצא שאני תמיד פוגעת במי שהכי קרוב אליי....

Stripperella

New member
למה הסיפור הזה כל כך מוכר לי../images/Emo11.gif

גמני מזל טלה
יש לפעמים שמצבים שאני פוגעת בלי לשים לב בכלל.... ןגם יש לי אופי תמים מידי

בשלולית

New member
רגישות יתר..

אני רק אגיד משהו שאולי לא ברור מ"רגישות" אני בוכה גם מעצבים... אפשר להגיד שבעיקר מעצבים.. אני לא יודעת כמה נזק זה עושה לי.. אבל זה מעצבן אותי.. כי אם למשל אני רבה עם מישהו אני בשניות יכולה להתחיל לבכות וזה נראה מגוחך בטירוף
יש אשכרה ימים שאני פשוט מרגישה שאני צריכה לבכות.. זה מן שחרור שכזה.. אם X ימים אני לא בוכה אני ממש מרגישה שאני צריכה את זה ! חח מוזר.. אני יודעת.. (אתמול זה קרה
)

Zoharrr

New member
נאמ נאמ נאמ

רגשיות - אני נקשרת מהר... כעס - אני מתרגזת מהר מאוד ולא מקשיבה לצד השני. חוסר ביטחון עצמי ברמות מטורפות

סנדלרית, קלעת בול!

יש לי אותו פאק כמו שלך! אין לי אומץ להתעמת עם אנשים בפנים, גם כשאני עושה משהו לא בסדר, וגם כשהם עושים משהו לא בסדר! ואני יודעת שאני מפסידה הרבה דברים בגלל זה!

ביישנות כרונית

חוסר ביטחון עצמי ועוד ועוד אבל אני משתדל לעבוד על זה, בינתיים זה משתפר, אבל לאט מדי מכפי שאני רוצה...:\

המממ

רגשי... אני נפגע משטויות ומהר... אה אני גם מתאהב מהר.. זאת בעיה רצינית.. יש עוד כמה דברים קטנים שהייתי אולי רוצה לשנות... אבל בעיקרון... בלי שחצנות... האופי שלי די מדהים...

עוד משהו...

טעויות כתיב.... של אנשים בגיל שבו הם לא צריכים לטעות... זה לא כזה רציני אבל זה קצת משגע אותי איך הם טועים....

Piren

New member
יווו

אני כל כך מסכים איתך! תאר לך - גבר, בן 23, אופי מדהים (אבל בלי שחצנות), אך הוא עדיין לא יודע שכאשר מדברים בגוף ראשון זמן עתיד ... המילת פועל מתחילה ב-א'! (ראה ערך - אותיות אית"נ. משום מה, אנשים היום חושבים שיש רק ית"נ וה-א' נשכחה מן השפה). אגב, ברצינות- מי זה דל פיירו? ולמה הוא תותח? (אני לא צוחק, באמת אין לי מושג מי זה).

must178

New member
דל פיירו

שחקן קבוצת הכדורגל של יובנטוס האיטלקית ונבחרת איטליה. ואם אתה לא יודע למה הוא תותח - תחפש קצת ברשת
(Alessandro Del Piero)

פירן.....

רק שתדע... שסומנת... אחחח עוד זיין שכל...... מישהוא פנה אליך....??? דיבר איתך....??? אני לא מבין משעמם לך......??? אם כן... אני מכיר אחת שצריכה שיעשו לה בייביסיטר לתינוק... אז תבוא... כן עכשיו איזה טעות שלי בזמן הווה עבר עתיד.... רק תיזהר שבטעות לא תהפוך בדרך גם כן לזמן עבר...

Piren

New member
LOL

כמה צפוי, מה אני אומר לך.. אמרת שיש לך בעיות עם אנשים שעושים טעויות כתיב, תקבל את העובדה שגם לך יש יפה, לא צריך לעשות סיפורים מכל דבר. ועוד איומים כאלו. חחחח

למעלה