פאק באישיות

דנדוש20

New member
פאק באישיות

אנחנו כל הזמן כותבים הודעות על מה אנחנו מחפשים בגברים/נשים. היו לנו עשרות שרשורים על עם מי לא נצא בחיים ומה מרתיע אותנו. ברגע של כנות מה הדבר שיש אצלכם שיכול להרתיע? מה שלילי אצלכם ועושה לכם נזק? בנוגע אליי אני ביישנית. לוקח לי הרבה זמן להיפתח. וזה לפעמים מתפרש אצל אנשים אחרים כסנוביות

pain is MY love

New member
לי יש בעיה אחת רצינית

אני אומרת כל מה שאני חושבת ומרגישה אני לא משחקת משחקים ולא מתחבאת מאחורי דמות שהיא לא ני וכן, זה מרתיע המון כי בשלב הראשוני של הקשר בחורים אוהבים את המשחקים והמיסתורין ולי פשוט אין את זה...

g a z

New member
../images/Emo45.gifאל תקרא לי סנובית..

גם לי לוקח זמן "לשבור דיסטנס" ולהרגיש בנוח עם אנשים. הרבה פעמים כשיושבים כמה אנשים, גם אם חברים שלי, אני פשוט יושבת ומקשיבה לשיחה, בלי להוציא הגה, פשוט כי אין לי מה להוסיף (לפעמים גם כי זה סתם שיחת חולין שמשעממת אותי). הרבה פעמים אנשים באמת מפרשים את זה כהתנשאות. מה שלילי אצלי?.. ממ.. אני מאוד ביקורתית. מאוד. אבל כמו שאני ביקורתית כלפיי אחרים אני פי מליון יותר ביקורתית כלפי עצמי. זה קשה... אני מסוגלת להתעצבן בקלות ולוקח לי זמן "להתקרר".

נועם m

New member
זהירות, חפירה ../images/Emo6.gif

אם היית שואלת אותי לפני חודשיים, סביר להניח שהייתי אומרת שני דברים: 1. שקשה לי להפתח בפני אנשים, ואני חושבת שזה משהו שיכול להרתיע;והשני שקצת מתקשר לזה- ציניות. אני לא תמיד צנית, אבל לפעמים יש לי קטעים שזה פשוט נשפך...
וזה משהו שמעיד על מחסור בבטחון עצמי באיזושהי צורה- אני מתחבאת מאחורי הציניות. אבל- זה שייך לעבר. לאחרונה גיליתי באמת עד כמה אני דפוקה בקשר למערכות יחסים. יש לי פחד ורתיעה מוחלטים שלא הייתי מודעת אליהם מ"הפתחות" למישהו אחר- רגשית, פיזית, מה שזה לא יהיה. אם אני מתחילה לצאת עם מישהו, זה מכניס אותי לכזו פאניקה שאני חייבת לסיים את הקשר. אז אם זה לא משהו שירתיע אנשים, אני לא יודעת מה כן. נראה לי שמי שיצא איתי פשוט יצטרך המון המון סבלנות, וזה לא משהו שאני מרגישה נוח לבקש ממישהו שרק הכרתי. אז כדי לא לשגע להם את השכל, וכדי שהם לא "ירתעו", אני פשוט קוטעת את הקשר לפני שהוא מתחיל. דפוק לחלוטין, אה? לא נראה לי שמישהו פה יצליח להתעלות על זה

Zoharrr

New member
את בטוחה שאת רוצה לדעת?

אני ביישנית ולוקח לי זמן להיפתח, זה מתפרש כסנוביות או שלחילופין אני מנסה להתגבר על זה וזה מתבטא בקשקשנות יתר... אני חסרת ביטחון מה שיכול להראות כבעלת ביטחון עצמי מופרז, אני נקשרת מהר,אני רגישה בצורה שמוסתרת ע"י היותו כלבה רשעית. אני צינית. ויש לי עוד איזה משהו שאני לא ממש יכולה לדבר עליו פה :)

ואיי

אני מתפרצת מהר, יש מילים שהן באות מצחוק אבל אותי הן מטריפות (קללות למינהן ועוד) גם עקשנית מאוד מפריע לי חוסר כבוד (כבוד אצלי אחד הדברים החזקים) צינית לפעמים נפגעת מהר מה שמפריע לי אני תמיד אומרת

זכוכיות

New member
אני דורשת הרבה יותר מדי

תשומת לב. אני מדברת ל -כמויות עצומות, מסחריות- של תשומת לב. לא מתוך פינוק (נראה לי), אני פשוט פרנואידית ותלותת בצורה מחפירה ומעצבנת... בואי נגיד שאם אני לא רואה את שי יום שלם, כמו שקורה פעם בשבועיים בערך, לילה שבו אנחנו לא ישנים יחד או יום עבודה (6 שעות סך הכל..) שבו אני לא מקבלת 2-3 טלפונים ... מבחינתי ירד לו ממני, הוא לא אוהב אותי וברגע זה הוא זומם איך להיפטר ממני בצורה הנוחה ביותר.

mass

New member
וואי מאיפה להתחיל...

אני לא מדבר עם אנשים שאני לא מכיר. זה מגיע לרמה כזאת שאני מבקש מאנשים אחרים להזמין לי אוכל בטלפון או להתקשר למקומות בשבילי. עם אנשים שאני כן מכיר, אני מדבר יותר מדי, ובאינטנסיביות, מחליף נושאים בשניה, פתאום נזכר בדברים, ושואל מלא שאלות. רוב האנשים לא סובלים את זה. אני אחשוב על עוד דברים.

למעלה