פאק דה פוליס

קדוש2

New member
פאק דה פוליס

אני לא היחיד בעניין הזה, אבל "משטרת הצ'ט" מתנהגת בצורה ברינות ואני יודע שברגע שנענע או כל חברה אחרת תפתח בלוג-TV משלה, אני עוזב את תפוז, לתמיד. חשבתי שהאינטרנט הינו מקום שנועד לעודד חופש ביטוי ולא לספק את יצרי הבריונות של מצנזרים שרירותיים. (מה?!) בקיצור, FUCK THE POLICE ומי שמרגיש כמוני, מוזמן לתמוך.

The Snow Girl

New member
אני לא מסכימה

אני חושבת שהם עושים עבודה טובה, ואפילו מעודדת אותם להיות יותר שעות בצאט ולהשגיח על מה שקורה, למשל בשעות הבוקר המוקדמות. נכון שהסקס מוכר ואיפה שיש סקס שם הרייטינג נמצא, אפשר לראות את זה בסקרים מקום ראשון ושני הם זוגות שעושים סקס במצלמה. אבל, אם הם רוצים לחשוף את עצמם זאת זכותם, הם אנשים בוגרים, ויכולים להגיע להחלטות בזכות עצמם. לעומת זאת לראות ילדה בת 16 שמבקשים ממנה להתפשט, ולעשות כל מיני תנוחות סקסיות, זה לא לעניין, היא אומנם עושה את זה ומקבלת את התשומת לב שהיא רצתה, אבל לילדה בת 16 זה רק פוגע לטווח הארוך, באינטרנט אין פיקוח רב, אי אפשר לדעת מי עומד מאחורי המחשב, יכול גם להיות סוטה שהוא גם במקרה השכן שלה, והיא יכולה להפגע. כמו כן ראיתי אתמול אחרי הצהריים ילד בן 17 שרצה לאונן לפני העם ולהראות לכולם את ה 22 ס"מ שלו, בשביל זה יש את את הבלוגים למבוגרים בלבד, וגם לפי דעתי ילד בן 17 לא צריך לשדר כזה דבר בכל שעה ביום או בלילה. לקלל ולפגוע אסור. מה שאני לא מסכימה עם התקנון הוא שאסור לעודד, בשעות הלילה בתוכניות של מבוגרים אם יש מישהי/מישהו שרוצה להחשף, כמובן שאם יעודדו הם יהיו יותר מרוצים, אבל צריך לעשות את זה בצורה יפה ולא פוגעת. זאת כמובן דעתי

קדוש2

New member
ומה עם חופש הביטוי?

לדעתי, מי שרוצה לעשות חדר למבוגרים שייעשה, ומי שרוצה לאונן שיאונן. מובן שיש להגביל את חדרי הקטינים, אבל מדוע לצנזר או להגביל את מי שכבר גדול?! או להעיף את מי שמתנהג "לא יפה" לדעת השוטרים. לאן הגענו?!?! ומה הקטע עם ההגבלה של 22 בלילה?! הרי כל הילדים רק מתחילים לגלוש בלילה. לא. מדובר כאן בשיקולי רייטניג וכיסוי תחת. בוויכוח הוותיק בין הליברלים לשמרנים... אין מה לעשות. השמרנים יפסידו. כי העולם משתנה. אנחנו יכולים לרטון כנגד זה, אבל אי אפשר לעצור את הקידמה ואי אפשר לסתום פיות. אז מי שיצנזר את תפוז, יקבל אותה בהפוכה במקום אחר. SO GET WITH THE PROGRAM AND FREE YOUR MIND. אה כן... ו FUCK THE POLICE

The Snow Girl

New member
זה לא סתימת פיות

מי שרוצה לעשות משהו בשעות היום יכול לעשות את זה אחד על אחת או להיפך. אם יש ילדים שגולשים בלילה זה כבר בעיה שלהם ושל ההורים שלהם שמרשים להם להיחשף לחומר מסוים, לפי דעתי הורים צריכים להיות שותפים למה שהילד/ה עושה במחשב, רוב ההורים לא עושים כך. אנחנו כמובן לא ההורים של אף אחד בצאט אבל, אני חושבת שכדאי לשמור על רמה מסוימת.

אכן פאק דה פוליס - תפוז תרסנו אותם

אתמול הייתי בחדר של הMלך, אני והוא צוחקים בערבית, הזכרתי שם איזה קללה בערבית והופ פוליס מספר חמש הבריון האוויל חסם לי את הגישה לחדר. אם לא תרסנו אותם, לא רק אני, הרבה אנשים ילכו מפה. יש גבול !

David 23

New member
פאק דה פוליס

מאיזושהי סיבה חוסמים גישה חופשי לחדרים על ימין ועל שמאל בלי כל אזהרה מוקדמת......ממש בריונות לשמה...

למעלה