פאק

Natalila

New member
פאק

לעבור דירה זה יקר

והכל נפל יחד.. חתונה, דירה, חו"ל חודש הבא

מאיפה מביאים כסף
הולכים לשדוד בנק
(ואז מקבלים מגורים חינם בכלא 4
)

ולעינייננו, חזרנו עכשיו מ"עיר העודפים" בגני התערוכה. מה אני אגיד לכם
המחירים בשמיים

סלונים עולים 30,000 ש"ח. גם המוצרי חשמל לא זולים מי יודע...
בקיצור - למישהו יש שקל
אני צריכה להגיע לבאר שבע...

inbarush19

New member

כן,מאמינה שזה יקר, אבל נראה לי שהחוכמה היא לא להתחייב יותר מדי מעבר למה שניתן,
לא חייבים ללכת על הדברים הכי יקרים וצריך לדעת להתפשר ולוותר על מה שניתן.
יש סלונים הרבה יותר זולים במקומות אחרים זה בטוח... תמיד אפשר למצוא מציאות... אולי לרכוש בעסקות של מספר רהיטים יחד לקראת חתונה (יש עסקאות שמוזילות מחירים כשקונים מאותו מקום מספר פריטים)
נראה לי שבתערוכות למיניהם ילכו ויציגו את המותגים היקרים, תעשי סיבוב בחנויות אחרות ואפילו בעיר אחרת(לרכוש בגוש דן זה בטח לא כמו לרכוש בדרום נגיד... וגם זה תלוי איפה רוכשים בגוש דן אני מאמינה...)

מאמינה שהבנק יכול גם לתת הלוואות למקרים מעין אלו,

כבר סגרתם על אולם והכל? בכל דבר יש דרגות מחירים שונים,בשמלות,באולם,בחו"ל-הכל נתון לבחירה ואפשר בחור באופציות לא הכי יקרות...

בחירות נכונות,הצלחה,ויאללה גם זכייה בלוטו-למה לא?? רוצי תמלאי!

Natalila

New member

חמודה

כן כבר הכל סגור מבחינת אולם, שמלה, צלם, אפילו צלם נטים יש

תאמיני לי שאני הכי מחפדת אלטרנטיבות זולות יותר אז כנראה שהרבה דברים ניקח יד 2 לבינתיים.

אני פשוט אומרת שהסתכלות על התמונה הכללית - הכל יקר
איך אפשר לחיות ככה

dudusch

New member
כמה המלצות..

סלונים אפשר לקנות גם ב 1,500 - 2,500 שקל.

כזוג צעיר, אם אתם גרים בשכירות ותעברו כל שנתיים - שלוש חבל להשקיע בריהוט יקר שיינזק במעבר על סתם.

מוצרי חשמל - יש רשתות עודפים, יש רשתות מוזלים (אבי סופר למשל). בחלק מהחנויות תוכלו לעשות "עסקת חבילה" ועל ידי כך להוזיל עלויות (אם תקנו גם מקרר, גם תנור וגם מכונת כביסה). חפשו בזאפ דגם של מכשיר ואז חפשו בחנות. תוכלו להוריד אותם למחיר זאפ (ואולי אפילו יותר).

תתפלאו לשמוע כמה הנושא הזה של מחירים בחנויות נזיל ופתוח למו"מ.

לגבי החתונה - נסו לצאת מאיזור המרכז / שרון. במרחק של 30 דקות תוכלו להוזיל את עלויות האולם בכ - 30 - 40 אחוזים!
אל תתפתו ליותר מדי "עיצובים" וקשקושים באולם, מה שכן, תשקיעו באלכוהול וב - די ג'יי, הם עושים את האירוע

בהצלחה והנאה רבות!

Natalila

New member
תודה

כמו שכבר אמרתי למעלה - מבחינת חתונה הכל כבר סגור וההוצאות רבות (על אלכוהול למשל)
אבל יהיה בסדר.. אני אומרת שזה הכנה לחיים האמיתיים

ebi83

New member
יש לי שקל..

אבל מה תעשי בב"ש??? רק לודה שם

מבין אותך, וכמו שראיתי ממה שקורה מעליי- את גם מודעת להכל.

אז החכמה היא פרופורציות.. ושוב, נראה שיש לך אותן.

מה שנותר הוא לאחל בהצלחה ובכיף.

אני דווקא חושבת ש ....

חתונה לא צריכה להיות כ-זו יקרה.. הכל תלוי מה רוצים וכמה מוכנים להשקיע. נכון שלוקחים פי .. כמה וכמה רק כששומעים "חתונה" אבל יש כמה טריקים .. וול, בטח כבר הכל סגור אז העיקר שיהיה במזל טוב!!!

דירה- אם עוברים לדירה שחלקה מרהט זה יותר קל.
אל תשכחי שיש מלא דברים יד2, או חדשים אבל ריהוט של צעירים כאלה שניתן לקנות בזול ובאיכות סבירה.
יש ה-מון מבצעים על הכל ופשוט צריך לבחור. כשזה זוג יותר קל מכניסים משכורתX2 :)

לגבי חו"ל- טוב, בטח כבר הזמנתם אבל מי שאין לו כסף לא חייב לטוס בטח לא בעונה הכי יקרה בשנה.

תהנו מהכל!

Natalila

New member
חיפשו

דבר ראשון, החתונה שלנו היא באמת לא יקרה. חורף, שמלה פשוטה, בלי זיקוקים וכנורות ועדיין בטוחה שתהיה החתונה הכי שמחה ועדיין זה יקר

דבר שני, הדירה לא מרוהטת וזה מה שמקשה עלינו
ודבר שלישי, לא שאני צריכה להצטדק אבל נפלנו על דיל טוב וזה מתנה ליום הולדת - ואנחנו כל כך צריכים את זה. חו"ל בקטנה ועדיין זה הוצאה.. כשהכל נופל ביחד זה קשה.

אני האחרונה שאכנס לכיס של האחרים

וסליחה אם זה נשמע ככה.
אני מפרגנת לכם באמת!
על כל ההוצאות הטובות והמשמחות האלה!

חתונה באופן כללי זה יקר, נכון, גם כשחוסכים מלא.
מן הסתם זו הוצאה.
מקצצים איפה שאפשר ומקווים לצ'קים שמנים
.

אני באופן אישי חיפשתי דווקא בגלל ההוצאה היקרה הזו - דירה מרוהטת חלקית וזה היה עבורי אחלה.
אני מניחה שעבורכם- לחפש דיל של כמה מכשירים או
לחפש סלון בחנויות האלה ליד התחנה המרכזית/עודפים/מתצוגה זה אחלה.
שוב, מן הסתם זו הוצאה ראשונית לא פשוטה.

ואחרון חביב- לגבי החו"ל- תהנו!

Vdrums

New member
שעושים חתונה וחושבים על בערך כמה יכנס

כי אנשים כן מכסים את המנה שלהם ברוב המקרים (ומי שלא אז זה יכוסה ע"י אנשים ממש קרובים שנותנים יותר)
כל עוד לא קופצים מעל הפופיק אז לא צריך להיכנס לפאניקה.

המון מזל טוב! הירח דבש בחו"ל יכול לחכות. זה לא בורח (אלא אם אתם בקטע של ילדים ומהר)

למעלה