פאק>>

פאק>>

פיספסית את הפרק אתמול והיום בבוקר!! מישהו יכול לתת לי תקציר?! דרך אגב... אני התחלתי ליראות ביס סטאר כך שלא ראיתי את העונות הקודמות אבל הגלל הפרסומת ראיתי שמריסה מתה>>" דרך אגב סמאר מדהימה היא פשוט מהממת!! מישהו יכול לתת לי מידע על השחקנית? כמה בקשות מהודעה ראשונה:p בקיצור ניראה לי שאני יבקר פה הרבה..

karin771

New member
מסכימה

הוא השחקן הכי אהוב עלייי...ולפי דעתי יש לו יופי מושלם!!!....כל הבנות אוהבות שוות וחתיכים...אני אוהבת אותו כי הוא יפה ויש לו יופי תמים!!!...וכי הוא שחקן טוב.....

sukrazit

New member
היי ברוכה הבאה..

גמני התחלתי רק עכשיו לראות את הסדרה ביס סטארס וגיליתי שמריסה תמות..ומהפרסומת הבנתי שהיא גם לסבית? מישו מוכן להסביר לי את הקטע הזה XD אני אשמח חחח ראיתי מר וגברת סמית אבל לא ידעתי שאדם משחק שם :O ויש אתר לשחקנית שמשחקת את סאמר: http://www.rachel-bilson.com מקווה שעזרתי..לפחות בקצת..

karin771

New member
תשובה על מריסה..

בעונה השנייה לסת יש חברה שאני לא זוכרת איך קוראים לה שהיא דיי דו מינית ואז אחרי שהם רבים היא ומריסה מתחילות להתחבר ונהייות חברות.... ועם בא לך ספויילר סתכלי למטה: מריסה בסוף לא תהיה לסבית היא תהיה עם ראיין תתאהב בגוני והוא ימות ואז תהיה חברה של וולצק שבגללו היא ממתה..

למעלה